Slika nije pronađena

Katy Perry i Robert Pattinson našli su se u sličnoj situaciji – oboje slomljenog srca. Stoga sada tješe jedno drugo kako bi lakše preživjeli ljubavne brodolome.

Robert još ništa nije javno izrekao o prijevari svoje, sada već bivše djevojke Kristen Stewart, no ispred kuće u Loas Angelesu, u kojoj je par zajedno živio, stoje kamioni za selidbe.

Robert je tješio Katy kada se razvela od svog supruga Russella Branda te ju je upoznao s Robertom Ackroydom s kojim se pjevačica povremeno nalazila. Do nedavno je pak bila u vezi s Johnom Mayerom, ali on je zahladio odnose s Katy koja je opet ostala sama te sada ponovno traži utjehu od Roberta.

Također, sada kada je Robert solo, u priču je uskočila i pjevačica Rihanna. Dobro upućeni izvor je rekao kako je Robertu poslala nekoliko zanimljivih SMS poruka. On je isprva pomislio da ga netko zeza te se veoma iznenadio kada je saznao da ih je doista poslala Rihanna. Pjevačica je još prije govorila kako joj se Robert sviđa, ali nije ništa pokušavala jer je bio u vezi s Kristen. U isto vrijeme i sama Kristen želi Roberta natrag, ali on nije zainteresiran.

robert pattinson kristen stewart katy perry rihanna

Još vijesti