Slika nije pronađena

Nije nikakva tajna, zapravo, možda se radi o najstarijoj priči na svijetu – ljubavni parovi nakon prekida često postaju najljući neprijatelji, a kad se strasti ohlade – jednostavno nezainteresirani.

Ima nešto čudno u toj nemogućnosti prelaska s odnosa ljubavni par u prijateljski par, dok prijatelji ponekad i postanu ljubavnici.

Kad si slavan i pod povećalom medija i javnosti, ova je tranzicija vjerojatno još i teža. Uzmimo za primjer sve što se zadnjih tjedana događa s jednim od najpoznatijih teen-parova (bivših, ako ćemo paziti na detalje): Selenom Gomez i Justinom Bieberom.


Od “sjajne žene” do “netalentirane pi***ce”

Teško je znati što se doista događa i jesu li sva govorkanja istinita. Stara narodna kaže: gdje ima dima, ima i varte, a među ovo dvoje mladaca neprestano tinja. Prvo se vozikaju segwayjima, pa odlaze na odmor, a sad su mediji prepuni navodnih uvredljivih poruka koje razmjenjuju blateći jedno drugo.

Sve je počelo s navodnom porukom koju je Selena Gomez poslala Justinu nakon racije u kojoj je policija u njegovoj kući zaplijenila droge. Navodno ga je savjetovala da odraste, počne se ponašati normalnije i ode na odvikavanje. Također ga je prozvala što je dopustio da mu prijatelj (Lil Z) zbog njega završi u zatvoru .

Justin je navodno poslao fotografije svojih intimnih dijelova i odgovorio joj. “Odj***!!! Ja moram odrasti? Ha, ok! Uživaj u svom životu BEZ MENE K**O!”

Predstavnik mlade Selene, Jill Fritzo, sve je zanijekao kad su ga iz MailOnlinea nazvali za komentar.

 

No Radar Online tvrdi drugačije. Navodno je Selena postala ljuta kad joj je Justin napisao da je voli na što mu je odgovorila: “Više ne vjerujem u ta sr***. Bila sam iskrena s tobom i dala ti drugu priliku. Svi su moji prijatelji bili u pravi, pravi si idiot.”

Prekidi su uvijek teški

Pogotovo ako je još uvijek ostalo strasti i osjećaja među osobama. Među njima čini se ima još puno zamjeranja, mržnje i ljubavi, koliko god to ludo zvučalo. Čini nam se da ova priča još nije gotova i da će se tek saznati tko govori istinu, a tko ne.

Kako je navodno tekao sms-razgovor:

 

Justin: “Daj ljubavi, volim te”

Selena: “Ne vjerujem više u ta sr***! Bila sam iskrena s tobom i dala ti drugu priliku. Svi su moji prijatelji bili u pravi, pravi si idiot.”

Justin: “Sve što trebam si ti. Znam da se mogu iskupiti.”

Selena: “Narkoman si. Trebaš pomoć.”

Justin: “Daj. Znam da ti ovo nedostaje.” (Ovdje je možda poslao neku golišavu sliku)

Selena: “Prestani. Moraš poslušati Scootera [Brauna, Bieberov menadžer] i otići na odvikavanje. Nije ti dobro.”

Justin: “Odvikavanje? J***š to! Tom kretenu zarađujem toliko novaca! Daj, ljubavi.”

Selena: “Zašto mi šalješ ovakve poruke. Gotovo je. I kako možeš dozvoliti da zbog tebe Lil Za završi u zatvoru? Odrasti. Nadam se da ćeš završiti u zatvoru. Sad to zaslužuješ.”


I onda su krenule još teže riječi. Kako je završilo – ni jedno više ne želi čuti za ono drugo. Što će se dalje događati – tek ćemo vidjeti i čuti.

L.B.
Foto: Instagram, Getty

Još showbiz vijesti čitajte na našem portalu Hej.hr.

Selena Gomez Justin Bieber

Još vijesti