Slika nije pronađena

Dvadesetčetverogodišnja rumunjska pjevačica INNA probija se na zapadno tržište velikom brzinom. Nakon brojnih nagrada i dugotrajnih boravaka na top ljestvicama, uskoro će izdati svoj prvi album 'Hot' na velikom britanskom tržištu.

U posljednjih godinu dana njezina karijera ide samo uzlaznom putanjom. Na YouTubeu njezini su video uratci imali preko 150 milijuna klikova, a na Facebooku je okupila zavidnih 2.1 milijun obožavatelja. Prodala je preko milijun albuma te dobila 21 glazbenu nagradu.

INNA je zapravo Elena Alexandra Apostoleanu, a rođena je i odrasla u Neptunu, mjestašcu uz Crno more. Pjevanjem se počela baviti već sa osam godina, a glazbeni su joj uzori Christina Aguilera, Beyonce i Shakira.

Bila je odlična učenica u gimnaziji, a potom je upisala filozoriju na jednom rumunjskom sveučilčištu, ali se ipak odlučila za glazbenu karijeru. Sudjelovala je u brojnim talent showovima te na Euroviziji.

Prvi singl 'Hot' postigao je veliki uspjeh u rodnoj Rumunjskoj, a potom se proširio cijelom Europom i bio na vrhu ljestvica u Francuskoj, Grčkoj, Belgiji, Poljskoj, Nizozemskoj te Rusiji.

Nakon ovog slijede sve same uspješnice 'Amazing', 'Déjà vu', 'Sun Is Up' koje su pokorile Europu, a INNA postaje i seks simbol.

Album 'Hot' u Britaniji će se pojaviti 13. lipnja.

inna amazing hot deja vu sun is up