Slika nije pronađena

Mnogo je prekrasnih glazbenih videa koji nas ostavljaju bez daha, koje bismo mogli gledati iznova i iznova i koji su nam bolji nego gledanje nekog cjelovečernjeg filma bez obzira na činjenicu da traju samo nekoliko minuta.

Queen – I Want To Break Free

Ako imate ljubavnih jada kojih se želite riješiti, svakako si pustite ovu pjesmu i video koji je duhovit i razvedrit će vas. Oslobodite se uz ovu pjesmu koja će vam u tome definitivno pomoći i inspirirati vas za dalje i kada se čini da ne ide.

Avicii – Silhouettes

Ovaj video šalje poruku o tome da se trebamo osjećati ugodno u svojoj koži, ono što je danas veoma bitno za sve tinejdžere. Mnogo klinaca  danas doživljavaju bullying zato jer su različiti, a najviše zbog svoje seksualnosti.  Ovo je video o tome da treba ići naprijed i da treba biti otvoren prema ljudima, posebno prema onima koji su različiti i koji imaju hrabrosti učiniti nešto nekonvencionalno kako bi bili sretni.

Katy Perry – Firework

Mnogi ovu pjesmu nazivaju himnom samopouzdanju. Pjevačica je i za video htjela da bude inspirativan budući da je pjesma korištena u kampanji 'It Gets Better'.  Ako ste malo ili puno tužni, pustite ovu pjesmu i sigurno će vas razvedriti i zapaliti vaš unutrašnji vatromet!

Coldplay – Paradise

Ova je pjesma priča o djevojci koja želi pobjeći u svoj osobni raj kada se nađe u nekoj nezgodnoj situaciji. Band je pjesmu opisao rekavši kako smo svi mi na neki način zatvoreni u kavez te želimo iz njega pobjeći, a pri tom se i dobro nasmijati. Stoga zaronite u svoj kutak raja pomoću ovog videa.

Lykke Li – I Follow Rivers

Riječi ove pjesme su lijepe, ali je sam video još ljepši. Tako je jednostavan, a inspirativan. Govori se o predanosti, poštovanju i, najvažnije – ljubavi. Ovaj vas video jednostavno zavede i ne možete ga prestati gledati dok ne završi.

Gossip – Move In the Right Direction

Svi imamo strahove, ljutnju, suze i s njima se teško nosimo. Ova pjesma dat će nam snage da se, uz dobar ritam, pokrenemo u pravom smjeru. Nabacite osmijeh, pustite ovu pjesmu i uz njihanje bokova postanite veselija osoba. To nam svima treba baš svakog dana!

Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One

Ovo je veoma duhovit video koji nam poručuje da trebamo prihvatiti sebe takvi kakvi smo i da se, barem s vremena na vrijeme, trebamo malo opustiti, ali i podsjetiti na male stvari u životu koje imamo, a koje smo skloni zaboravljati.

N.LJ.J.

pjesme Raspoloženje pozitiva