Slika nije pronađena

Čini se kako više nije u trendu celebove tražiti autogram i fotku; sada je moderno tražiti ih da napišu nešto na komad papira kako bi posjedovali rukopis.

Prije nekoliko mjeseci obožavateljica je zamolila Nialla Horana da na papir umjesto autograma napiše `sve se isplatilo`kako bi kasnije njegov rukopis mogla istetovirati. No, čini se da nije bila jedina.

Mnogi obožavatelji žele rukopis najdražih zvijezda na koži zauvijek:

Rukopis Taylor Swift

Prijateljice Alanna Anuszewski i Sara Bayliss velike su obožavateljice Taylor Swift. Čim su imale priliku cure su se upoznale s Taylor na njenoj 1989 turneji i tražile da na papir napiše stih iz pjesme Clean.


Sara je tražila nešto malo drukčije od Taylor, ali isto uključuje njen rukopis


Rukopis Louisa Tomlinsona

Korisnica Tumblr-a zamolila je Louisa da na papir napiše `Girl Almighty` što je pjesma s albuma One Directiona. Zapravo, obožavateljica ga je zamolila za rukopis jer je to bila želja Directionera.


Nakon toga je još četiri obožavateljice One Directiona istetoviralo istu tetovažu.


Rukopis Lady Gage

Marc Cohen bio je dugogodišnji fan pjevačice, a onda je postao i njen prijatelj. Oduvijek je htio tetovažu njezina rukopisa no nije bio siguran što. No, shvatio je što želi kada je čuo Lady Gagu kako upotrebljava frazu `Ako oko tebe nema sjena to znači da ne stojiš na suncu`


Rukopis Demi Lovato

Demi je inspiracija brojnim ljudima koji boluju od poremećaja prehrane, ovisnicima i osobama sa psihičkim problemima i zato ne čudi kada netko želi nešto što je ona napisala na svojoj koži. Obožavateljica Lindsey Nippert tetovirala je `Warior` u Deminom rukopisu.Rukopis Lene Dunhman

Tina Wargo je velika obožavateljica jednog citata te je htjela tetovažu natpisa u rukopisu glumice Lene Dunhman. Tina je tvitala svoju želju, a onda je dobila neočekivani odgovor glumice koja je napravila točno što je obožavateljica tražila.I.P.

Pročitajte još:

Sada možete isprobati tetovažu prije nego ju zauvijek stavite na kožu

Toliko ih obožavaju: slatke tetovaže zaluđenih fanova

Djevojka istetovirala majčinu poruku na ruku- znate li zašto?

tetovaže rukopis omiljene zvijezde originalne tetovaže rukopis

Još vijesti