Slika nije pronađena

Prošle su već 4 godine od kad se One Direction raspao, ali bivši članovi često komentiraju grupu, vrijeme provedeno u njoj i odnose među članovima. Ljudi i dalje žive u nadi da će se ponovno okupiti, a svaka izjava dečkiju vezana za 1D pretvori fanove u klupka emocija.

Oni koji nisu nikada slušali 1D nije briga za ovakve sitnice, ali fanove itekako je. Jedan od članova grupe, Louis Tomlinson uskoro treba izdati svoj prvi album, a prije par dana izašao je i spot za pjesmu 'Walls', singl s nadolazećeg albuma. Spot je oduševio, a posebno je raznježio fanove 1D-a. Prepoznali su da u čak više navrata scene imaju veze s One Directionom, a moguće i dio teksta pjesma. I dok je na početku videa Louis sam samcat, usred pustinje koja samo dodatno simbolizira njegovu usamljenost, kasnije dolazi dio gdje više nije toliko sam. Pred kraj videa, jasno se vide 4 siluete koje stoje ispred svjetla reflektora – i sasvim je jasno da se radi o njegovim kolegama iz One Directiona. Iako se ne vide lica, figure i frizure ih odaju. Tomlinson im se pridružuje, a ubrzo nakon toga jedan od članova nestaje, što predstavlja Zaynov odlazak iz benda neko vrijeme prije nego je bend u potpunosti nestao.


Fanovi su odmah pretpostavili da je ta scena tribute One Directionu, a Louis je kroz tekst pokazao i da nije ljut na nikoga i da je zahvalan za njihovo vrijeme provedeno zajedno: 'So this one is a thank you for what you did to me / Why is it that thank-yous are so often bittersweet? / I just hope I see you one day, and you say to me, 'Oh, oh'.
Foto: YouTube/ YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Liam Payne otkriva tko je bio najbolji pjevač One Directiona – slažeš li se s njim?

Liam je otkrio da su se on i jedan član One Directiona opako hejtali dok su bili u grupi

[OMG] Harry Styles komentirao ponovno okupljanje One Directiona! Svi osim jednog člana su ZA

komentar louise tomlinson spot walls one direction

Još vijesti