Slika nije pronađena

Obje pjesme imaju zarazne melodije, jednostavne tekstove, a i šalju curama dobre poruke. I obje su izašle u isto vrijeme! Za sada je jedna popularnija, a koja je tebi bolja? Dixie ili Bella?

Za razliku od hrpe Youtubera i TikTokera koji žele postati pjevači pa objavljuju pjesme koje završe kao materijal za ismijavanje, Dixie D'Amelio i Bella Poarch zapravo znaju pjevati. Možda neće biti po svačijem ukusu, ali njihove pop pjesme ciljaju na TikTok generaciju i viralni uspjeh, što im i uspijeva. Imaju zarazne melodije, lako pamtljive tekstove i poruke koje šalju obje ove pjesme šalju curama dobre i pozitivne poruke. Bella tako u svojoj novoj pjesmi pjeva o visokim standardima kakve dečki imaju prema curama. Žele savršenu curu, onu koja će izgledati po svim trenutnim standardima ljepote i biti savršena bez mana te da ona definitivno nije 'ta' cura i da ne želi ni biti, već je zadovoljna sa svojim nesavršenostima. Njezin bi primjer trebale slijediti i druge cure, tko te ne želi takvu kakva jesi, ni ne zaslužuje te. Mijenjati se zbog dečka da zadovoljiš njegove standarde je glupo.



Dixie isto pjeva o dečkima, ali onom tipu dečka koji će te navući da se zaljubiš u njega, a onda ćeš ga dva tjedna kasnije slučajno sresti u gradu s drugom curom. Svaki će tjedan imati novu, a ti ćeš svaki put kada ti se javi pasti pod njegov utjecaj i popustiti i vidjeti se. Trebaš prihvatiti činjenicu da je ženskaroš kakav ti ne treba.



Već neko vrijeme objavljuju na TikToku kratke najave za pjesme, a sada kada su napokon izašle, gledanost im je skočila u par sati. Koja je tebi bolja? Poslušaj ako već nisi i reci nam u anonimnoj anketi.

Ljudi su u komentarima oduševljeni s obje!

Pogledajte još:

Dvije članice Little Mixa objavile velike vijesti i promjene u svojim životima – hoće li ih to razdvojiti?

Previše kiča ili baš taman? Albina je otkrila kako će izgledati na nastupu na Eurosongu [FOTO]

Cura je napravila novu verziju hita 'Barbie Girl' - ovako bi to zvučalo danas iz perspektive djevojaka

pjesme dixie d'amelio tiktok bella porch

Još vijesti