Slika nije pronađena

Neki ga vole, neki ga mrze, ali nitko ne može zanijekati da Justin Bieber ne čini dobra djela. Mladi pjevač više puta se iskazao i pokazao da je vrlo pažljiva osoba.

Nitko nije svetac pa tako ni Kanađanin Justin Bieber, ali postoje dokazi da je prava dobrica. Kada netko postane zvijezda vrlo mlad kao Justin naravno da prolazi kroz vlastite teen probleme i često skrene s puta, ali kada je bilo potrebno pjevač je pokazao svoju meku stranu.

Donosimo nekoliko primjera koji pokazuju da je Justin Bieber pažljiva osoba:

Rođendanski party iznenađenja za obožavateljicu

Justin je iznenadio svoju obožavateljicu tako što joj je pripremio pravu rođendansku proslavu. Kupio joj je i haljinu, vozila se s njim u automobilu, nazvao ju princezom, rekao joj da je prelijepa i mnoge druge stvari. Aww, baš slatko.



Karaoke u automobilu

Komičar James Corden i Justin se voze u automobilu i pjevaju stare, ali i nove Justinove hitove. Justin je vrlo simpatičan u ovom videu i pokazuje koliko ima smisla za humor.


Napravio je tetovažu u čast  obožavateljice

Tetovaža velikog slova `G` na Justinovoj ruci je u čast njegove obožavateljice koju poznaje, a ona je nažalost bolesna. Djevojka pati od vrlo rijetkog poremećaja na mozgu i u znak podrške Justin se tetovirao. #TopimoSe


Kada je uputio lažni poziv obožavateljici

U showu Ellen DeGeneres Justin je nazvao svoju obožavateljicu i predstavio se kao Englez s odjela za engleski na fakultetu koji joj poručuje da će pasti godinu jer nije redovito dolazila na predavanja. Presmiješno!


Prodao je svoje tenisice na ebayu i novac donirao u humanitarne stvrhe

Svoje tenisice Justin je potpisao i prodao na ebayu. Tenisice su se prodale za više od 62 tisuće dolara, a novac je otišao u humanitarne svrhe, točnije za pučku kuhinju u Ontariu.



Voli poklanjati

Već smo vidjeli da Justin voli poklanjati drugima stvari i različita iskustva koja ne bi nikada doživjeli. A o tome se i izjasnio na Twitteru.



Izvor: sugarscape.com

I.P.

Pročitajte još:

Justin Bieber i dvojnik- pogodi koji je pravi

Pogledajte novu tetovažu Justina Biebera!

Skandalozno ponašanje: Bieber urinirao po restoranu!

Justin Bieber pažljiva osoba

Još vijesti