Slika nije pronađena

Nakon prošlogodišnje odgode koncerta i silnog iščekivanja, grupa Depeche Mode će na samo Valentinovo održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Depeche Mode dolaze u Zagreb u sklopu turneje  Tour Of The Universe, na kojoj su već posjetili mnoge svjetske gradove.

Vrata Arene otvoriti će se u 18 sati, Nitzer Ebb počinje sa zagijavanjem već u 19:20 a Depeche mode stupa na pozornicu u točno 20:30.

Kako je najavljeno, bend dolazi dan ranije, a svoje oduševljenje redovito rasprodanim koncertima u Hrvatskoj ne skrivaju što će se najbolje vidjeti na koncertu. Odlučili su prošetati gradom, a za tu priliku su naručili Mercedes Viano kombije i to po jedan za svakog člana benda. Dečki su imali još nekoliko zanimljivih zahtjeva od kojih vrijedi izdvojiti: Chill out soba u kojoj će se zabavljati i opuštati prije i poslije koncerta, soba za trening i igranje stolnog nogometa, maserka za opuštanje prije koncerta, a zanimljivo je i da žele da sve prostorije u Areni budu na točno 24 stupnjeva.

Oprez - krivotvorene ulaznice

Ulaznice za koncert odavno su rasprodane, a organizatori su upozorili na veliki broj krivotvorenih koje su se pojavile na tržištu. Spominje se brojka od nekoliko tisuća krivotvorenih ulaznica, stoga pripazite ukoliko 'zlatni papirić' budete tražili u oglasnicima. Svi s krivotvorenim ulaznicama biti izdvojeni i pod pratnjom osiguranja predani policiji s obzirom da je krivitvorenje zakonom kažnjivo dijelo.

Glavne značajke originalne ulaznice:

1. Obojana vlakna: obojana vlakna utisnuta su u strukturu papira što se može osjetiti pod prstima

2. UV tisak - na ulaznici se nalaze Ticketpro logotipi koji su vidljivi samo pod UV svijetlom

3. Vodeni žig ' zvijezde' vidljive su kada se ulaznica gleda prema svijetlu

4. Bar kod: unikatni bar kod omogućuje samo jedan ulazak po ulaznici, bez obzira na pojavu kopije, što znači da će samo prvoj skeniranoj ulaznici biti dopušten ulaz. Kod je otisnut na dva mjesta na ulaznici kako bi se osigurao integritet u slučaju oštećenja, a kod se skenira te ga računalo očitava.

5. Zaštitna folija na poleđini ulaznice

depeche mode koncert ulaznice Arena Zagreb