Slika nije pronađena

Nasilno ponašanje među vršnjacima nije neuobičajeno posebice ako se radi o pojedincu koji je zbog nečega drugačiji - razlog može biti njegov njegov izgled, talent, način odjevanja, obitelj ili nešto drugo.

Iako ljudi ove celebove obožavaju, slave, vrište za njima i lijepe njihove postere po zidovima svojih soba, nije oduvijek bilo tako. Naprotiv, oni su iskusili pravu torturu od svojih vršnjaka za vrijeme školovanja, ali su pronašli snage pretvoriti sva loša iskustva u značajne prednosti. Oni koji su ih gnjavili, sada samo mogu čitati o njima u novinama i plakati nad svojim  životima.

1. Rihanna

Mlada pjevačica bila je predmet sprdnje zbog boje  kože. Budući je odrastala u Barbadosu, bila je jedna od rijetkih koja je imala svijetliju nijansu kože. Kada je malo odrasla, zafrkavali su je radi veličine njenih grudi. Danas je jedno od najvećih imena u glazbenoj industriji s nijansom kože kojoj se svi dive.


2. Demi Lovato

Demi školsko doba zasigurno neće pamtiti kao jedno od ljepših – njezini vršnjaci potpisivali su „peticije mržnje“ protiv nje. Popularna pjevačica osjećala se grozno dok su takvi papiri kružili razredom i jedino što je željela jest nestati negdje daleko.

3. Lady Gaga

Činjenica da je i sama bila zlostavljana vjerojatno je razlog zašto Gaga danas pomaže djeci koja su zlostavljana. Poznatu pjevačicu su njezini vršnjaci, dok je bila mlađa, bacili u kantu za smeće i nazivali raznim pogrdnim imenima.


4. Jessica Alba

Jessicu su u školi toliko maltretirali da ju je tata morao svaki dan pratiti u školu i nazad da ju ne napadnu putem. Užinu je jela u kabinetu profesorice kako ne bi morala biti s drugim djevojkama koje su bile jako zle prema njoj. Osim što je mješane rase, razlog zbog kojeg su se ostali iživljavali na njoj je to što njeni roditelji nisu imali sjajne financijske mogućnosti stoga si nije mogla priuštiti cool odjeću.

5. Justin Timberlake

Prištići i „čudna“ kosa bili su razlog zbog kojeg su Justina zadirkivali. Osim toga nitko nije mogao shvatiti njegov interes za muziku umjesto sporta što je bilo dovoljno da postane predmet sprdnje.

6. Tyra Banks

Jednu od najljepših žena svijeta zadirkivali su, ironično, zbog izgleda. Njena visina i činjenica da je oduvijek bila mršavica bili su glavni motivi za izrugivanje. Osim manekenskih proporcija, zezali su je i zbog visokog čela. Mislite li da ju danas, kada krasi naslovnice gotovo svih važnih modnih časopisa, imalo briga za te zlobnike?

I.N.
Foto: Instagram, Getty

Zlostavljanje problemi Demi Lovato rihanna Lady Gaga

Još vijesti