Slika nije pronađena

Poznati reper 50 Cent sljedeće će godine izdati roman koji će dijelom biti autobiografski, a govorit će o nasilju u školi. Roman će se zvati 'Playground' (Igralište), a govorit će o trinaestogodišnjem agresivcu koji se mora suočiti s posljedicama svojih djela.

Roman će biti napisan u prvom licu, a izdan u siječnju sljedeće godine. 50 Cent kaže kako će u romanu biti dijelova koje je proživio u vlastitom djetinjstvu te se nada da će knjiga pomoći svoj djeci koja se suočava s nasiljem u školi.

'Imao sam jaku želju napisati 'Playground' jer sam želio istražiti kako neko dijete postane agresivac. Pomogla su mu vlastita iskustva iz djetinjstva i adolescentskog razdoblja, ali mi je drago što knjiga živi i svoj novi život, koji nema veze s mojim iskustvima. Vjerujem da bi ovakva knjiga bila od velike pomoći dok sam odrastao, ali i danas, kada imam sina tinejdžera. Općenito mislim da će pomoći tinejdžerima koji se moraju nositi s bullyingom', rekao je 50 Cent.

Inače, ovo nije prva knjiga koju je napisao 50 Cent - 2005. je izašla njegova autobiografija 'From Pieces to Weight', a 2008. 'The 50th Law'.

Prošlog je tjedna u javnost izašao njegov singl 'Outlaw' s nadolazećeg novog albuma 'Black Magic'. Poslušajte 'Outlaw' u videu koji slijedi:

50 cent black magic outlaw

Još vijesti