Slika nije pronađena
Relativno nepoznata zvijezda Bibi H u dvadeset dana skupila je preko dva milijuna i dvjesto tisuća dislajkova na YouTubu i po tome postala poznata. Njezina pjesma 'How it is (wap bap...)' je, osim dislajkanja, doživjela veliki broj pregleda  - preko 37 milijuna.Da bismo vam prikazali koliko je to impozantan podatak poslužit ćemo se usporedbom. Jacques Houdek je s pjesmom 'My Friend' ove godine predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, koja je sada prva na glazbenoj listi HRtop40 Hrvatske diskografske udruge, pa njegova pjesma na YouTubu u ovom trenutku ima nešto manje od milijun pogleda (na YouTube je stavljena 4. travnja). Na britanskoj ljestvici UK Top 40 Single Chart prvi je 'Despacito (Remix)' Luisa Fonsija, Daddyja Yankeeja i Justina Biebera, koji ima preko 218 milijuna pregleda (na YouTube je stavljen 16. travnja).

S obzirom da rijetko tko izvan Njemačke zna nešto o Bibi H, njezin uspijeh preko noći je 'u najmanju ruku' neobičan. Bibi je izjavila da je 'čak malo i ponosna na svoj uspjeh' i nastavila: 'pa tko bi se bunio da je u društvu Justina Biebera i Miley Cyrus, pa makar i po broju dislajkova'.

Pjesma s najvećim brojem dislajkova ikad inače je 'Baby' Justina Biebera, nastala u suradnji s Ludacrisom i objavljena u veljači 2010. Taj hit ima preko 7.7 milijuna dislajkova i više od milijardu i šesto milijuna pogleda, ali 'skuplja' ih već preko sedam godina. Ako Bibi nastavi ovim tempom, prestići će ga još ove godine - to je pjesma s najbrže rastućim brojem dislajkova!

Bibi H, pravim imenom Bianca Heinicke, prije novog hita 'How it is (wap bap...)' objavljivala je vlogove na svom YouTube kanalu.

Foto: Instagram/YouTube/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

[VIDEO] LOL Odmah je postao hit na internetu – tuljan se malo zaigrao

Tko su i zašto ih volimo - jesu li i vama ovo najdraži YouTuberi?

Jeste li čuli za njih? Ovo su najpopularniji YouTube izazovi do sada

njemačka najgora pjesma ikad bianca hienicke bibi h how it is (wap bap...)

Još vijesti