Slika nije pronađena

Kaže se da je dijete blagoslov, ali nekada se to tako ne čini, posebno kada netko ostane trudan kao tinejdžer ili kao vrlo mlada osoba.  Nisu ni celebovi iznimka jer nekima od njih se zalomila beba.

Uvijek se naježimo kada čujemo da je netko dobio dijete dok je još bio tinejdžer, ali takve se stvari događaju. Neke žene ne pristaju na pobačaj te odluče roditi premda su jako mlade.

Dobiti bebu u tinejdžerskoj dobi nije lako, ali brojni primjeri nam pokazuju da na kraju ne mora sve ispasti loše. Ljudi dok su mladi lakše podnose teške situacije te im one služe kao životne lekcije.

Evo koji su celebovi dobili dijete dok su bili jako mladi:

Solange Knowles

Beyonceina mlađa sestra Solange ostala je trudna sa 17 godina. Godine 2004. dobila je dijete s tada 19-godišnjim Danielom Smithom za kojeg se i udala. Solange je čak i snimila pjesmu u obliku posvete svom malom dječaku koja se zove 6 O'clock Blues.Sofia Vergara

Zvijezda serije Moderna obitelj rodila je bebu kada je imala 20 godina. Sofijin sin zove se Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara, a danas ima 22 godine. On je i glumičin jedini sin.


Jamie Lynn Spears

Godine 2007. mlađa seka Britney Spears, Jamie Lynn izazvala je pravi skandal. U to vrijeme bila je glavna zvijezda Nickelodeon-ovih serija  All That i Zoey 101. Kada je imala 16 godina obznanila je svoju trudnoću, a skandal je nastao oko toga što se tinejdžerska trudnoća i Nickelodeon ne miješaju! Nakon što je Jamie Lynn odgojila svoju kćerkicu Maddie odlučila je izbaciti country album 2013.


Lil Wayne

Poznati reper Lil Wayne svoju kćerku Reginae dobio je s 15 godina. Od tada, Wayne je dobio još četvero djece, a isto toliko ima i Grammy nagrada za pjesme. Zanimljiva slučajnost.


Reese Witherspoon

Glumica je dobila kćer Avu s glumcem Ryan Phillippeom kada je imala 23 godine. Witherspoon je upoznala Phillippea kada je imala 21 godinu, a oženili su se 1999. Par se razveo 2006. zbog nepomirljivih razlika.Whoopi Goldberg

Komičarka i glumica rodila je kćer s 18 godina koja se zove Alexandria koja je postala producentica i glumica. Ne kaže se uzalud `kakva majka takva kći` jer je Alexandria rodila sa 16 godina, a samim time Whoopi je postala baka s 34 godine.


Izvor: looper.com

Foto: Instagram/ gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Čekali su do braka: celebovi koji nisu žurili sa seksom

Nije im pomogla ni slava: celebovi koji su se htjeli izvući jer su popularni

Biseksualne zvijezde: celebovi koji vole i cure i dečke

celebovi dijete beba

Još vijesti