Slika nije pronađena

Budući da se godina približava kraju dobro je staviti na hrpu sve dobre stvari koje su se dogodile. Prošli tjedan pisali smo o najboljim albumima koji su obilježili 2015. godinu, a sada je vrijeme za nabrajanje najboljih filmskih uspješnica ove godine.

Sve što trebate učiniti jest ispeći kokice - slijedi lista najboljih filmova iz 2015.:


The Diary of a Teenage Girl
(ocjena na IMDB-u: 7,2)

Ovaj film prikazuje 15-godišnju Minnie koja se zaljubi i izgubi nevinost s dečkom njezine mame tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća.


Wild Tales (ocjena na IMDB-u: 8,2)

Šest priča koje prikazuju duboko nesretne i istresirane ljude.


45 Years (ocjena na IMDB-u: 7,5)

Stari par slavi 45 godina braka te dobiju pismo čiji sadržaj može izmijeniti njihov život zauvijek.What We Do in the Shadows (ocjena na IMDB-u: 7,6)

Viago, Deacon i Vladislav su vampiri koji se pokušavaju uklopiti u moderni život, ali im nažalost nikako ne polazi za rukom...


The Martian (ocjena na IMDB-u: 8,2)

Nakon povlačenja s misije na Marsu, astronauta Marka Watneya  svi smatraju mrtvim. No, on nije mrtav i pokušava preživjeti na Marsu.


Eden (ocjena na IMDB-u: 6,3)

Paul je tinejdžer i DJ koji pušta `underground` glazbu u Parizu. Sa svojim prijateljima upušta se u život pun droge, seksa i beskonačne mjuze.


Ex Machina (ocjena na IMDB-u: 7,7)

Mladi programer je izabran za sudjelovanje u eksperimentu koji bi trebao pomaknuti sve granice što se tiče umjetne inteligencije. To se sve odvija uz ženski lik koji je satkan od čiste umjetne inteligencije.


Pobješnjeli Max: Divlja cesta (ocjena na IMDB-u: 8,2)

Žena se buni protiv vladara tiranina koji vlada Australijom za vrijeme apokalipse. Ona traži svoj rodni kraj zajedno s grupom djevojaka i žena koje su bile zatočenice groznog vladara, a pridružuje im se i ludi `drifter` Max.


Izvor: buzzfeed.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Ovo se gledalo: najpopularniji YouTube videi 2015. godine

10 najpopularnijih glazbenih videa 2015. godine

Slušaj i uživaj: 8 najboljih albuma iz 2015.

Filmovi najbolji filmovi iz 2015. naj filmovi