Slika nije pronađena

Došao je novi trailer nove inačice poznatog filma i junakinje su spremne za akciju i najnoviju misiju spašavanja svijeta.

Iako nije izravan nastavak najnovijih filmova 'Charlijevi anđeli', ova nova adaptacija o privatnoj detektivskoj agenciji i dalje je nastavak prethodne franšize, od originalne televizijske serije iz 1976. do filmova iz 2000-ih istog imena. Međutim, umjesto Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu, novu trojku čine Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Stewart glumi Sabinu Wilson, partijanericu koja također ima mnoge vještine, ali je pomalo divlja i neuračunljiva. Balinska glumi Jane koja je bivša agentica MI6. Naposljetku, Scott glumi Elenu, znanstvenicu koja je znanstvenica s MIT-ja i koja zapravo nije Anđeo, ali traži njihovu pomoć kad sazna da će tvrtka za koju radi koristiti tehnologiju koju je ona pomogla stvoriti, i to u zlobne svrhe. Elena je srce filma, rekla je Elizabeth Banks koja režira, piše i producira ovaj film. I ona glumi Bosleyja, voditelja Anđela.


via GIPHY


Još jedno poznato lice u traileru je Noah Centineo koji glumi Langstona, tipa koji radi u laboratoriju s Elenom. On je zgodni šmokljan s kojim Jane koketira kad god stigne. No, romantika nije glavni fokus i cilj ovog filma. 'Bilo mi je važno napraviti film o ženama koje rade zajedno i podržavaju jedna drugu, a ne film s romantičnim zapetljajima ili majkama koje ne zovu dovoljno često', rekla je Elizabeth Banks za EW.


via GIPHY


Slično kao u izvornom filmu, žene iskorištavaju to što ih malobrojni muškarci podcjenjuju. kako bi dobile pristup i približile se svojim ciljevima te spasile dan. Kao što se vidi u traileru, Anđelice imaju pristup ormarima punim garderobe, oružja i različitih gadgeta, zato što je Charlie samo postao bogatiji. 'Charles Townsend bogatiji je nego ikad, tako da je posao prerastao u globalnu špijunsku agenciju', izjavila je Banks.
Također, film dobiva novu, novcatu pjesmu zahvaljujući tri anđela glazbene industrije. Ariana Grande, Lana Del Rey i Miley Cyrus surađuju na pjesmi koju možete čuti u drugoj polovici trailera. Ariana je napisala na Instagramu da je izvršna producentica soundtracka s Ilyom Salmanzadehom i Savanom Kotechom, što je također velik posao, pa se možete veseliti dobrom ženskom popu koji prati ovaj girl power film.

Film izlazi u studenom, tako da imate još malo vremena za pripremiti se za spektakl koji za vas pripremaju Stewart, Scott i Balinska.


Foto: IMDb/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Fanovi serijala 'Igre gladi' pripremite se – stiže novi nastavak!

Proljev, povraćanje, crvi ispod kože - novim hororom 'The Perfection' publika je istovremeno zgrožena i oduševljena

Pripremite se na more suza! Ovih 11 filmova će vas garantirano rasplakati apsolutno svaki put

trailer glume Charlijevi anđeli film zabava

Još vijesti