Slika nije pronađena

Najava ovog novog filma će oduševiti apsolutno sve fanove hororaca! Radi se o trilogiji filmova pod nazivom 'Fear Street' koji su snimljeni prema romanima jednog pisca, a njegova su djela poznata već dugi niz godina. Veselimo se još jednom filmu kojeg ne smijemo gledati po noći!

Popularni pisac, prema kojemu su snimljena čak tri nastavaka novog filma 'Fear Street', poznat je prema svojem načinu pisanja. On je u radnjama od običnih tinejdžerskih nepodopština uvijek napravio jezivu i strašnu horor priču. Radnja ovog filma će se bazirati na skupini mladih ljudi koji žive u naizgled normalnom i običnom gradu. No, nakon niza loših situacija i tragičnih događaja, oni shvaćaju da se zapravo radi o zastrašujuće ukletom gradu te kreću u avanturu istraživanja!

Prema tome, ne očekujemo ništa manje i od novog filma čija će se prva premijera održati već početkom lipnja. Premijere ostalih dvaju nastavaka se također najavljuju tijekom lipnja tako da ćemo unutar samo mjesec dana imati priliku pogledati sve zanimljive nastavke ove trilogije.

Pogledajte još:

Tajna značenja skrivena u outfitima likova iz poznatih filmovima – a nitko ih nije primijetio!

Top 10 najgledanijih filmova trenutno u Hrvatskoj: Prevladavaju horori, a koji je prvi - najgledaniji?

Skrivena poruka: Nitko nije skužio što je zapravo Snape rekao Harryju Potteru kada su se prvi put upoznali!

horor fear street trilogija film

Još vijesti