0

Sigurno ste dobar dio ovih filmova i vi pogledali, znate ove likove, znate što nose na sebi u filmovima, ali niste sigurno znali da njihovi outfiti nisu slučajno takvi kakvi jesu. Kod ovih oni skrivaju tajna značenja.


Znaš da je neki film stvarno dobar i da su se oko njega potrudili kada su i najmanji detalji vezani za radnju i otkrivaju neka tajna značenja. Outfiti likova su prilično bitni, ali ih nikada ne doživljavamo toliko posebno – osim ako su baš predobri i želimo ih u svom ormaru. U ovim filmovima outfiti skrivaju neke poruke vezane za radnju ili otkrivaju razvoj likova, njihov karakter, emocije... Drugi put kada ćeš gledati ove filmove, gledat ćeš ih drugim očima. Pogledaj 9 takvih primjera u nastavku.

1.Ponos i predrasude


Foto: Imdb / Screenshot

Prvi na listi je Mr. Darcy, glavni lik u filmu Ponos i predrasude. S obzirom da se radi o povijesnoj ljubavnoj drami smještenoj u vrijeme kada se nije baš tako lako samo moglo doći nekome i izjaviti ljubav, jer društvene norme to nisu dopuštane. Dizajnerica outfita za film se dosjetila super načina kako pokazati kroz film promjenu karaktera ovog glavnog muškog lika. Kako je on postajao sve manje mrzovoljan i otvoreniji za promjene, prizemljeniji i skromniji, tako su i njegovi outfiti imali sve manje slojeva i bili sve opušteniji.

filmovikostimitajna značenjalikovi

36.478
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!