Slika nije pronađena

Jedva si dočekala novi film ili nastavak serije i onda se naživciraš jer ljubavne kemije jednostavno nema. Ili je pak ima previše. Ponekad se pitaš tko slaže glumce i zašto od su od svih glumaca u Hollywoodu odabrali baš to dvoje koje si nikako ne paše.

Nemamo odgovor na tvoje pitanje, ali smo složili listu parova iz filmova i serija koji većini idu neopisivo na živce. Možda je to zbog toga što je očito da među njima nema kemije ili su jednostavno presladunjavi. Slažete li se s našim odabirom?

Hazel i Augustus - 'The Fault In Our Stars'

Okej, ovo je tužan film i svi smo plakali na kraju. Svi oni koji su pročitali knjigu ostali su malo razočarani nakon što su pogledali film, ali su svejedno plakali. No, postavlja se pitanje zašto bi inteligentna cura kao što je Hazel predstavljena pala na dečka koji se samo smješka i ima čudne metafore o cigaretama. Zašto, Hazel, zašto?


Sandy i Danny – 'Grease'

Ovo treba riješiti jednom zauvijek – Danny je švaler koji pola filma ignorira Sandy i stvarno je grozan prema njoj. Jednom ili dva puta joj kaže nešto lijepo i onda se na kraju ipak smekša kad ona dođe obučena u nešto što uopće nije njezin stil. Kakva se tu poruka šalje curama? Promijenite se zbog prvog koji naiđe?



Rachel i Joey – 'Friends'

Traumatičan period u Prijateljima kad su Joey i Rachel probali biti par. To je otprilike slično kada misliš da se pališ na frenda i probate se poljubiti i to ispadne katastrofa. Prijatelji su prijatelji i tu treba stati.



Dawson i Joey - Dawson's Creak'

Jadna Joey nikako se nije mogla odlučiti želi li Dawsona ili Paceyja. I nakon što smo neko vrijeme vjerovali da mora ipak biti s Dawsonom s vremenom je to sve postalo toliko mučno i naporno da smo samo željeli da je Dawson konačno otkanta i nastavi sa životom.


Will i Elizabeth - Pirates of the Caribbean

Nećemo reći da su par s najmanje kemije ikad, ali su stvarno loš par. On pati za njom, a ona se ljubaka s Jackom na brodu. Zbilja?


George i Izzie - Grey's Anatomy

Iako si možda fan serije Uvod u anatomiju, sigurno su ti George i Izzy išli na živce jer su bili neprirodni. Kao prijatelji su bili idealni, ali dečko i cura – nikako. Bilo je sve okej dok su pričali o tamponima i pili tekilu, ali kad su se počeli ljubiti sve je otišlo u krivom smjeru.


Bella i Edward - Twilight

Možda su i bili super par u stvarnom životu, ali na filmu su stvarno bili malo ipak previše. Ti dugi pogledi i patnički izrazi lica mogli smo možda podnijeti u prvom nastavku, ali kasnije su nam stvarno išli na živce.


Robin i Barney  - How I Met Your Mother

Marshall i Lily par su kakav bi svi htjeli biti. Robin i Barney su par zbog kojeg su mnogi prestali gledati seriju. A ako su je nastavili gledati uzrujali su se na zadnju epizodu.



Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Zaljubit ćete se - slatki dečki zbog kojih jedva čekamo nove filmove 2017. godine

Poljubac, seks, ljubav: Nerealne stvari iz serija i filmova u koje moraš prestati vjerovati

Ljubav, dečki, veze: Serije koje rješavaju sve ljubavne probleme

serija parovi najgori film najgori parovi

Još vijesti