Slika nije pronađena

O ovom se filmu pričalo od trenutka kada je izašao trailer jer gledatelje je odmah osvojila glumačka postava. Netflix nije štedio i jedan je film 'nabacao' hrpu poznatih glumaca i čini se napravio dobru stvar.

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot glavni su glumci novog Netflixovog filmskog hita 'Red Notice'. A pred kraj se čak pojavljuje i Ed Sheeran! Tek što je film izašao, a već je top vijest i obara rekorde. U samo 24 sata dobio je titulu najgledanijeg. Srušio je Netflixov rekord i postao najgledaniji film na dan izlaska, piše Tportal. Očito su ga svi jako nestrpljivo iščekivali. Stigao je u petak, 12. studenog, a ako ga netko do sada još nije pogledao, očito je u manjini. I ono što je još bolje od toga da je oborio rekord gledanosti je da svi govore koliko je odličan, pa čak i da je najbolji film koji su ikada pogledali. To zvuči obećavajuće! A o čemu se radi u filmu?

Priča filma prati kradljivce umjetnina i FBI agenta koji pokušava uhvatiti jednog od njih. Kako mu to nikako ne uspijeva, traži pomoć od jednog drugog kradljivca te oni dvoje zajedno pokušavaju doći do misteriozne žene koja se skriva iza nadimka 'The Bishop'. Ovaj akcijski film izdvaja se od ostalih iz istog žanra. Mnogi kažu da je završetak filma takav da će te tjerati da ga pogledaš još jednom. Ne mogu nahvaliti izbor glumaca, njihovu glumu, priču…sve!

Pozitivni komentari pršte sa svih strana! I naravno da je već i u Hrvatskoj na broju 1 kao najgledaniji sadržaj trenutno na Netflixu.

Pogledajte još:

Najzgodniji vukodlak se zaručio: Sumrakov Taylor Lautner zaprosio curu – evo tko je ona!Lista filmova za one koji uvijek mogu predvidjeti kraj– s ovih 10 to sigurno nećeš moći

Iznenađujuće stvari o najromantičnijem filmu ikad – 'Bilježnici'! 12 detalja koje gledatelji ne znaju

Netflix red notice film

Još vijesti