Slika nije pronađena

Svi smo mi imali tajne celebrity simpatije kada smo bili mlađi. Ista situacija je i sa slavnim curama; mnoge su potajno zaljubljene u celebove koji su im sada kolege.

Opće je poznato da su Ryan Gosling ili Zac Efron komadi iz Hollywooda za kojima uzdišu cure i žene. I poznate cure padaju na šarm takvih ljepotana! Njihove tajne simpatije su većinom njihovi stariji kolege koje su promatrale na ekranima od kada su bile male djevojčice.

Neke od simpatija su nas iznenadile, saznaj tko je u pitanju!

Tajna simpatija Selene Gomez: Billy Crudup

Vjerovali ili ne tajna simpatija Selene Gomez nije Justin Bieber ili neki mlađi kolega. Njezina tajna simpatija je glumac Billy Crudup s kojim je snimala film Rudderless. Prije snimanja filma Selena je izjavila kako joj se Billy oduvijek sviđao, a nakon filma je rekla da je Billy super lik. Nije poznato je li joj ostao simpatija i nakon snimanja.Tajna simpatija Jennifer Lawrence: Larry David

Za jedno izdanje časopisa Vanity Fair Jennifer Lawrence je otkrila da je njezina tajna simpatija komičar Larry David. Larry je ujedno i tvorac serije Seinfeld. Jennifer je objasnila da jednako voli i Woodyja Allena, ali da jedino Larry u njoj izaziva leptiriće. Larry je nakon te izjave podsjetio Jennifer da je između njih velika razlika u godinama. Stariji je od nje čak 40 godina.


Tajna simpatija Emme Stone: Tom Hanks

Crvenokosa glumica otkrila je za časopis W da je njezina tajna simpatija oskarovac Tom Hanks. Emma kaže da joj je glumac osvojio srce glumeći u filmu Big. Isto tako Emma je priznala časopisu UK Style da je plakala od sreće odmah nakon upoznavanja s Tomom Hanksom. Zanimljivo.


Tajna simpatija Ariane Grande: Jim Carrey

Ariana Grande javno je priznala da je nakon upoznavanja Jima Carreya plakala od sreće. Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Ace Venture i Maske je izgleda jako dirnuo Arianu. Ariana je nakon upoznavanja odmah napisala tweet: Danas sam upoznala svoju simpatiju iz djetinjstva- Jima Carreyja. Jedva da sam mogla govoriti. Bio je tako drag i topao. Jako sam sretna!
Tajna simpatija Kat Graham: Jeff Goldblum

Svijet je saznao za tajnu simpatiju glumice Kat Graham 2013. tako što ju je odala njezina kolegica Nina Dobrev iz Vampirovih dnevnika. Nina se smijala dok je za jedan tjednik izdala tajnu o tome da je Kat zaljubljena u glumca iz Jurrasic Parka Jeffa Goldbluma. Kat je rekla: `Jeff Goldblum jest uistinu moja celebrity simpatija. Ali to se nije trebalo saznati javno`.


Tajna simpatija Lucy Hale: Steve Carell

Zvijezda serije Slatke male lažljivice nije krila svoju opčinjenost starijim glumcem Steveom Carellom. U intervjuu za časopis Lucky 2013. Lucy je priznala da su njezine simpatije Robert Downey Jr i Mark Wahlberg.  Ali za Stevea Carella je rekla da joj je totalno seksi.
Tajna simpatija Adele: Zach Galifianakis

Pjevačica Adele je 2011. otkrila kako njezine celebrity simpatije variraju od Leonarda Di Capria pa do Zacha Galifianakisa. Adele je kasnije pojasnila svoju `zaljubljenost` u glumca iz Mamurluka: `Volim muškarce svih proporcija- ako me može nasmijati odmah padam.`.Fotke: gettyimages.com

Izvor: teen.com

I.P.

Pročitajte još:

Celebrity preljubnici- slavne face koje su svoje partnere prevarili s drugim celebovima

KVIZ: Kojoj celebrity curi si karakterno najsličnija?

S njima nema zezancije: celebrity cure koje su opako ušutkale svoje hejtere!

celebrity cure tajne simpatije

Još vijesti