Slika nije pronađena

Slavne osobe se svakodnevno  susreću s mišljenjima stranaca – oni ih komentiraju na društvenim mrežama, mediji stalno pišu o njima, a pa nije neobično da se katkad pokrene lavina tračeva.

Mnogi celebovi priznaju da su imali plastičnu operaciju, ali neki i dalje tvrde da nisu iako su brojna šuškanja o tome.

Grudi, nos, uši, usne, stražnjica, lice...sve su to dijelovi tijela koje holivudski kirurzi redovito `sređuju` celebovima. Neki se operiraju da bi se riješili kompleksa, a drugi kako bi bili 'ljepši' i samim time uspješniji u onome što rade.

Hollywood i crveni tepih su mjesta koja zahtijevaju besprijekoran izgled. Neke slavne osobe imaju odličnu gene te im plastične operacije nisu potrebne, dok su drugi celebovi zadovoljni svojim izgledom i ne žele ništa mijenjati.

Pojedine celebrityje gledali smo kako se pred našim očima transformiraju u izgledom neku sasvim drugu osobu. Samim time posumnjali smo da se radi o plastičnoj operaciji bez obzira na to što zvijezde tvrde da nisu radile zahvat.

Otkrivamo ti koje celebrity cure i dalje tvrde da nisu imale plastične operacije unatoč tračevima:

Taylor Swift

Mlada pjevačica Taylor Swift odrastala je pred našim očima. Pratili smo je od tinejdžerskih dana pa do danas kada ima 25 godina i karijeru iza sebe. Tračevi kažu da je Tay operirala grudi ili nos. Neki tvrde da je `sredila` oboje.


Selena Gomez

Prošle godine Selena se pojavila u njujorškoj javnosti bez grudnjaka, a njeno poprsje izgledalo je veće nego inače. Nakon toga uslijedila je lavina tračeva o njezinoj silikonskoj operaciji.


Kyle Jenner

Nakon što su prošli mjeseci i mjeseci u kojima je javnost sumnjala u njenu operaciju usana, Kyle je konačno priznala da u usne ubrizgava injekcije. Svejedno, i dalje nije potvrdila da se podvrgnula operaciji za povećanje grudi o kojoj se sada priča.



Blake Lively

Prošlost mlade glumice obiluje tračevima o njezinoj plastičnoj operaciji nosa. Blake tvrdi da su ti tračevi počeli samo da joj napakoste i da ju se izbacit iz `glumačke igre`.



Nicki Minaj

Pjevačica Nicki Minaj je savršen primjer djevojke s oblinama. Upravo zbog toga kruže brojni tračevi o njenim operacijama. Nicki stalno opovrgava tračeve, a često ih i ismijava u tekstovima svojih pjesama.



Kim Kardashian

Starleta Kim Kardashian vrlo je otvorena o svojim podvizima s botoksom i o sjenčanju lica šminkom. Ali i dalje opovrgava da je imala plastične operacije i da ima silikonske umetke u stražnjici.


Megan Fox

Starije fotke glumice Megan Fox pokazuju kako su joj crte lica bile na neki način `blaže` i ne toliko istaknute. Tračevi o Megan govore da je operirala nos, obraze, usne... Iako se Megan javno izjasnila kao osoba koja podržava plastične operacije, nikada nije priznala da je imala zahvat.



Ashlee Simpson

Pjevačica Ashlee Simpson na fotkama iz svog pop vremena ne izgleda jednako kao i danas. Tračevi kažu da je to zato što sada ima drukčiji nos. Ashlee opovrgava sva šuškanja.


Angelina Jolie

Angelina Jolie je glumica poznata po dobrim ulogama, ali i istaknutim usnama i obrazima. Kroz cijelu svoju karijeru Angie se nosi s tračevima o brojnim plastičnim operacijama. Prije no što je uklonila obje dojke zbog straha od dobivanja raka, glumica je rekla da je to prva operacija koju je radila i da nikada nije mislila da će išta mijenjati na sebi.



Izvor: teen.com

Fotke: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

Očito doma nemaju ogledalo: celebovi koji misle da su ružni

I oni imaju iste probleme: celebovi koji vode borbu s aknama

Niste ni znali: Celebovi koji su bili na odvikavanju

celebovi celebrity cure plastične operacije

Još vijesti