Slika nije pronađena
Trend vraćanja bob frizere zaludio je svjetsku showbizz scenu i sve celebrity curke odlučile su se na rezanje kose. Izgleda da duga kosa više nije in, sad su u modi bob frizure.

Prva je s vraćanjem ovog trenda krenula Kylie Jenner koja je početkom godine odlučila skratiti svoju dugu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva. Fanove je odmah oduševila novom frizurom i tu je sve krenulo...


Prije nekoliko dana isto je odlučila napraviti i Khloe Kardashian čiji novi look isto totalno lajkamo! Prirodni efekt njenoj kosi dao je balayage koji je ovog ljeta najpopularnija tehnika bojanja kose. Naravno, Khloe je ostala plavuša - kakva nam se najviše sviđa.Ovaj trend nije zaobišao ni Rihannu koja se novom frizurom pohvalila na Instagram storyju. Po reakcijama njenih fanova očito je da nije pogriješila. Ljeto je odlučila započeti novom friskom, a bob je najbolji izbor. Moramo priznati - izgleda nam mrak!


Svoje vrhove odlučila je skratiti i slatka mala 'lažljivica' Lucy Hale koja se novom bob frizurom odmah odlučila pohvaliti na svom Instagram profilu.


No, za bob frizuru nisu se odlučile samo svjetske celebrity curke. Naša poznata beauty-blogerica Jelena Perić isto je odlučila skratiti svoju dugu kosu. Wauuuu!


Slavnim curkama bob toliko dobro stoji da sad čak i mi razmišljamo o promjeni frizure! A vi?

Foto: Instagram/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Pletenice su IN! Za ovom ljetnom frizurom poludjele su sve curke, evo i zašto

Novi trend kao stvoren za tople proljetne dane – uz ovu frizuru osjećat ćeš se poput princeze

One su se usudile, a ti? Ovo su drastične promjene frizure slavnih cura u 2018.!

bob frizura celebrity celebrity cure Novi trend

Još vijesti