Slika nije pronađena

Osim što u jesen ima puno otpalog lišća, novih tv serija, ona nam donosi i nove hororce. Filmove strave očekujemo kao na iglama i jedva čekamo da se naježimo od straha.

Svi ljubitelji strave i užasa doći će na svoje ove jeseni. Ako vam nisu dovoljne noćne more nakon napornog dana, dolaze filmovi zbog kojih će te imati noćne more- htjeli ili ne.

 Osim toga, uskoro stiže i Noć vještica što je sjajna motivacija za gledanje horora.

Evo od kojih filmova će nam se lediti krv u žilama:

Pay the Ghost (25. rujna)

U ovom filmu glumi Nicolas Cage čiji sin nestane pod neobjašnjivim okolnostima. Njegov život se raspada i želja za rješavanjem misterije oko sina ga preplavljuje i postaje opsesija.


The Green Inferno (25. rujna)

Avion u kojem je grupa studenata se sruši u džunglu u Peruu. Studenti su bili aktivisti i borci. U džungli ih dočekaju kanibali koji ih žele pojesti.



A Christmas Horror Story (2. listopada)

Film prati radnju od nekoliko božićnih priča, odnosno priča za badnju večer. Priča počinje kao pravi božićni klasik: obitelj donosi kući božićno drvce, a na kraju se Djed Božićnjak bori protiv sila zla.


The Final Girls (9. listopada)

Djevojka koja još uvijek ne može prežaliti smrt svoje majke odlazi s prijateljima gledati horor film i odjednom završavaju u filmu. Moraju iskoristiti svo svoje znanje o klišejima iz horora kako bi preživjeli.



Knock Knock (9. listopada)

Keanu Reeves glumi oženjenog čovjeka u čiju kuću upadaju cure koje ga pokušavaju zavesti, drže ga kao taoca i rade svakakve bolesne stvari. Ovakav horor s Keanom nismo očekivali.


Crimson Peak (16. listopada)

Kako bi pobjegla od prošlosti, književnica se useljava s novim tajnovitim mužem i s njegovom sestrom. Bliski prijatelj ju ne podržava u toj odluci. Dok se žena nosi s obiteljskom tragedijom i njenim posljedicama, polako osjeti da je kuća živa i da diše.


The Diabolical (16. listopada)

Samohrana majka suočava se sa čudnom, nasilnom i paranormalnom prisutnošću u njezinoj kući. Nakon što joj stručnjak za paranormalno odbije pomoći, žena uzima stvari u svoje ruke.



The Last Witch Hunter (23. listopada)

U svijetu u kojem vještice žive posvuda, glavni lik (Vin Diesel) je uklet s besmrtnošću nakon što je ubio moćnu kraljicu vještica. Nekoliko stoljeća kasnije, vještica je oživjela uz pomoć čarolije i sada će ju ponovno Vin Diesel ubiti.




Scouts Guide to the Zombie Apocalypse  (30. listopada)

Grupa izviđača našlo se usred zombi apokalipse. Možemo pretpostaviti da će u filmu biti puno preživljavanja, ubijanja i zombija!


Paranormal Activity: The Ghost Dimension  (23. listopada)

Obitelj je otkrila bizarnu kameru u garaži koja im omogućava da vide natprirodne sile koje se pokazuju u fizičkom obliku. Obitelj počinje istraživati što se događa i rješavati misteriju koja je počela prije nekoliko godina.


Victor Frankenstein (25. studenog)

Klasik o Frankeinsteinu napisala je davno Mary Shelley. U novog Frankensteinu lika Igora glumi Daniel Radcliffe koji prepričava svoju stranu priče s Dr. Frankeinsteinom.


Krampus (4. prosinca)

Na Badnju večer dječak slučajno dozove zlo čudovište koje je teroriziralo djecu tijekom blagdana. Dječak i njegova obitelj moraju se držati zajedno ako misle preživjeti noć.




Izvor: popsugar.com/ youtube.com

I.P.

Pročitajte više:

Sve zbog uloge: nevjerojatne transformacije glumaca

Golišave scene nisu za njih: glumice koje se odbijaju skinuti pred kamerama

Bez happy enda: filmovi čije završetke ni danas ne možemo prežaliti

horori ove jeseni horor filmovi

Još vijesti