Slika nije pronađena

Osim što u jesen ima puno otpalog lišća, novih tv serija, ona nam donosi i nove hororce. Filmove strave očekujemo kao na iglama i jedva čekamo da se naježimo od straha.

Svi ljubitelji strave i užasa doći će na svoje ove jeseni. Ako vam nisu dovoljne noćne more nakon napornog dana, dolaze filmovi zbog kojih će te imati noćne more- htjeli ili ne.

 Osim toga, uskoro stiže i Noć vještica što je sjajna motivacija za gledanje horora.

Evo od kojih filmova će nam se lediti krv u žilama:

Pay the Ghost (25. rujna)

U ovom filmu glumi Nicolas Cage čiji sin nestane pod neobjašnjivim okolnostima. Njegov život se raspada i želja za rješavanjem misterije oko sina ga preplavljuje i postaje opsesija.


The Green Inferno (25. rujna)

Avion u kojem je grupa studenata se sruši u džunglu u Peruu. Studenti su bili aktivisti i borci. U džungli ih dočekaju kanibali koji ih žele pojesti.A Christmas Horror Story (2. listopada)

Film prati radnju od nekoliko božićnih priča, odnosno priča za badnju večer. Priča počinje kao pravi božićni klasik: obitelj donosi kući božićno drvce, a na kraju se Djed Božićnjak bori protiv sila zla.


The Final Girls (9. listopada)

Djevojka koja još uvijek ne može prežaliti smrt svoje majke odlazi s prijateljima gledati horor film i odjednom završavaju u filmu. Moraju iskoristiti svo svoje znanje o klišejima iz horora kako bi preživjeli.Knock Knock (9. listopada)

Keanu Reeves glumi oženjenog čovjeka u čiju kuću upadaju cure koje ga pokušavaju zavesti, drže ga kao taoca i rade svakakve bolesne stvari. Ovakav horor s Keanom nismo očekivali.


Crimson Peak (16. listopada)

Kako bi pobjegla od prošlosti, književnica se useljava s novim tajnovitim mužem i s njegovom sestrom. Bliski prijatelj ju ne podržava u toj odluci. Dok se žena nosi s obiteljskom tragedijom i njenim posljedicama, polako osjeti da je kuća živa i da diše.


The Diabolical (16. listopada)

Samohrana majka suočava se sa čudnom, nasilnom i paranormalnom prisutnošću u njezinoj kući. Nakon što joj stručnjak za paranormalno odbije pomoći, žena uzima stvari u svoje ruke.The Last Witch Hunter (23. listopada)

U svijetu u kojem vještice žive posvuda, glavni lik (Vin Diesel) je uklet s besmrtnošću nakon što je ubio moćnu kraljicu vještica. Nekoliko stoljeća kasnije, vještica je oživjela uz pomoć čarolije i sada će ju ponovno Vin Diesel ubiti.
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse  (30. listopada)

Grupa izviđača našlo se usred zombi apokalipse. Možemo pretpostaviti da će u filmu biti puno preživljavanja, ubijanja i zombija!


Paranormal Activity: The Ghost Dimension  (23. listopada)

Obitelj je otkrila bizarnu kameru u garaži koja im omogućava da vide natprirodne sile koje se pokazuju u fizičkom obliku. Obitelj počinje istraživati što se događa i rješavati misteriju koja je počela prije nekoliko godina.


Victor Frankenstein (25. studenog)

Klasik o Frankeinsteinu napisala je davno Mary Shelley. U novog Frankensteinu lika Igora glumi Daniel Radcliffe koji prepričava svoju stranu priče s Dr. Frankeinsteinom.


Krampus (4. prosinca)

Na Badnju večer dječak slučajno dozove zlo čudovište koje je teroriziralo djecu tijekom blagdana. Dječak i njegova obitelj moraju se držati zajedno ako misle preživjeti noć.
Izvor: popsugar.com/ youtube.com

I.P.

Pročitajte više:

Sve zbog uloge: nevjerojatne transformacije glumaca

Golišave scene nisu za njih: glumice koje se odbijaju skinuti pred kamerama

Bez happy enda: filmovi čije završetke ni danas ne možemo prežaliti

horori ove jeseni horor filmovi

Još vijesti