Slika nije pronađena

Godinu 2016. neki će definitivno pratiti po klaunovima koji su plašili ekipu po ulicama. I dok neki vjeruju da je to samo bila glupa šala koja se proširila po svijetu, neki vjeruju da je to sve bila najava za film IT.

U rujnu ove godine stiže nam hororac koji je remake mini serije Stephena Kinga 'It' (Ono) iz 1990. godine u kojem glavnu ulogu ima klaun Pennywise koji se hrani dječjim strahom. I dok nam prva verzija filma kad ju sad pogledamo nije tako strašna, trailer koji je izašao stvarno nagoviješta brutalan hororac koji ćemo svakako ići gledati u kina.


U remakeu će klauna glumiti Bill Skarsgård, a kostim je osmislila kostimografkinja Janie Bryant koja je liku dala stravičan izgled kostimom koji izgleda kao iz nekih prošlih vremena. 

U verziji iz 1990. klauna je glumio Tim Curry koji je tada imao četrdeset godina, zvali su ga da glumi opet, ali je odbio i razočarao mnoge fanove.


Godine 1990. hororac 'It' postao je globalni fenomen, a film je snimljen prema noveli slavnog Stephena Kinga.

Radnja filma je sljedeća: U malenom gradiću Derry odjednom djeca nestaju, a potom su nađena mrtva. Sedmero prijatelja otkriju da iza svega stoji zli demon, klaun koji ubija djecu.  Radnja počinje 1960-ih, dok su još djeca, a potom se premješta trideset godina kasnije, kada se pokušavaju riješiti klauna koji terorizira njihov rodni grad. Klaun se hrani dječjim strahom, a sve se bojimo kako će film izgledati sniman s današnjom tehnologijom i efektima. Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Osam horora koje morate pogledati u 2017. godini

Svi su oduševljeni novim hororcem: 'Ovo je bolje od Egzorcista'

Strašne priče u 2-3 minute: najjeziviji kratki horor filmovi

trailer remake Stephen King film IT hororac

Još vijesti