Slika nije pronađena

Iako je Valentinovo iza nas, veljača će na Netflixu biti u znaku ljubavi. Ovaj tjedan izlazi jedan romantični film o kojem se priča od trenutka kada je izašao trailer. Jesi već čula za 'All The Bright Places'?

Priča o ljubavi, mentalnom zdravlju, prijateljstvu i očaju. Pripremi se na to da će ti možda ovaj film slomiti srce. Ovog petka na Netflixu izlazi filmska adaptacija istoimene knjige autorice Jennifer Niven 'All The Bright Places'. Radi se o bestselleru koji je već osvojio tinejdžere diljem svijeta, a zato su svi nestrpljivi i jer napokon izlazi i film. Priča prati Violet i Theodora, dvoje tinejdžera koji se još uvijek bore s problemima iz prošlosti, traumama i mentalnim zdravljem. Zaljube se jedno u drugog u uvjetima koji nisu romantični. Oboje imaju problema – Violet je upravo proživjela smrt starije sestre, a Theodore se svaki trenutak svog života bori s mislima o samoubojstvu. Justice Smith i Elle Fanning u glavnim su ulogama u filmu, a trailer koji je izašao nedavno, izgleda odlično.


Slučajno se upoznaju, postaju partneri na školskom projektu, a kroz provođenje vremena zajedno, počnu se jedno u drugu zaljubljivati. Sve postane dodatno komplicirano zbog mentalnih problema s kojima se bore. Ljubav, drama, tuga, sreća... sve je ispremiješano u gotovo dva sata koliko traje film.


Film je taman tu od petka, 28. veljače, baš za vikend, da ga možeš u miru i uz velike količine kokica, odgledati s frendicama, ili sama, ako ne želiš da te drugi gledaju dok plačeš.

Foto: YouTube/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Od autora knjige 'Five Feet Apart' po kojoj je snimljen i film stiže nova romantična i srcedrapajuća priča

Nova runda svađa, romantike i sexy scena: Izašla je najava za nastavak filma 'After', a tu je i Dylan Sprouse

Ovi filmovi su baš poput 'The Fault in Our Stars' i zagrijat će ti srce na najjače!

novo all the bright places romantični Netflix film

Još vijesti