Slika nije pronađena

CineStar kina s pet zvjezdica časte velikim popustima povodom svog 15. rođendana. Iz tog razloga karte za sve filmove će koštati baš toliko- 15 kuna.

Već je prošlo 15 godina od kad se otvorio prvi CineStar u Hrvatskoj, u zagrebačkom Branimir centru i povodom toga je CineStar odlučio počastiti i svima dati razlog za veselje. 15. rođendan znači da je cijena ulaznice za sve filmove 15 kuna. Popust se odnosi samo na srijedu, 28.11.2018., a karte su već u prodaji za sve one koji žele iskoristiti ovaj popust, tako da nemojte gubiti vrijeme i nabavite svoje ulaznice.

via GIPHY


Za sve ljubitelje filmova, ovo je prilika koja se ne propušta. U ponudu su uključeni i oni filmovi koji su u IMAX formatu. Preporučujemo neke od filmova koje možete pogledati: ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela', romantična komedija ‘Mala Italija’, triler ‘Udovice’ ili crtić Ralph ruši internet: Krš i lom 2’. U ponudi možete naći i mnoge druge filmove.
Ova godina je za CineStar cijela u znaku broja 15 jer nedavno je u Puli otvoreno baš 15. CineStar kino u Hrvatskoj. Udobnost i doživljaj koji pružaju dvorane CineStar kina, kao i  najmodernija tehnologija, nešto su radi čega mu se svi uvijek i vraćaju. Također, filmovi koje nudi uvijek rado okupljaju brojne obožavatelje. CineStar je savršeno mjesto za stvaranje uspomena o prvom spoju ili druženju s prijateljima, smijanju i plakanju uz omiljene filmove.

via GIPHY


CineStar nudi za svakog ponešto. Samo zapamtite, akcije ne vrijede za projekcije u Kaptol Boutique Cinema i CineStar Gold Class-u te za pretpremijere i spektakle. Ostale detalje možete vidjeti na webu Cinestar kina.

Mi već znamo što idemo gledati. Kojem filmu se ti najviše veseliš?

Foto: Imdb/Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Velike laži Hollywooda - filmovi koji totalno nisu snimani po istinitom događaju

Novi recept za fit liniju: gledaj horore i pretvori mršavljenje u užitak

Teen filmovi kakve danas više ne snimaju jer su too much – jesi li gledala neki s liste?

kino film gledanje

Još vijesti