Slika nije pronađena

CineStar Osijek otvoren je u četvrtak 24. ožujka u sklopu centra Portanova, a tijekom prvog službenog kino vikenda multipleks je posjetilo 6500 gledatelja. Zavidna brojka govori o činjenici koliko su Osječani željno čekali vrhunski opremljeno kino i bogatu filmsku ponudu.

Osječka su kina prošle godine bilježila 106 000 posjetitelja, što znači da je u prvom vikendu multipleks CineStar ostvario 6% dosadašnjeg godišnjeg broja gledatelja. Devet dvorana bilo je popunjeno do posljednjeg mjesta, a najveći interes je vladao za eXtreme dvoranu i 3D filmove. Tako su Put osvete 3D i Justin Bieber: Never Say Never 3D bili najgledaniji filmovi. Novi film u svim hrvatskim kinima Savršena formula ih je pratio u stopu, a iznimnu posjećenost su imale i matineje s animiranim sinkroniziranim hitovima Rango, Sammy na putu oko svijeta 3D i Gnomeo i Julija 3D.

Najveće oduševljenje filmovima i 3D doživljajem pokazivala je upravo najmlađa publika. Uz dječje 3D naočale doživjeli su jedno uistinu novo iskustvo gledanja filmova.

Nekoliko posjetitelja pogledalo je čak i 3 filma u jednome danu.

Velike gužve na blagajnama olakšao je Cinemat, a Osječani su svoje kino ulaznice već počeli ispisivati i kod kuće.

Ovoga tjedna Osijek očekuju nove filmske premijere. Najmlađe će oduševiti Hop i Ocean’s Worlds 3D, a tu i filmovi Solomon Kane i Ja sam broj četiri.

CineStar kino Osijek