Slika nije pronađena

Film prikazuje mladu glazbenicu Lizzie (Logan Browning) kako povraća poput projektila kroz prozor, a možete vidjeti i nešto što izgledaju kao crvi u njezinoj ruci.

Film je režirao Richard Shepard, a film je dostupan za streaming na Netflixu od 24. svibnja. Oni koji žele ignorirati savjete kritičara na društvenim mrežama koji potiču ljude da zatvore oči i ne gledaju film, mogu pogledati trailer u nastavku ovog članka. Netflixov novi horor film 'The Perfection' čini ljude fizički bolesnima sa svojim grafičkim scenama i ljudi ne mogu prestati pričati o tome. U filmu, za kojeg korisnici svih društvenih mreža govore ljudima da gledaju bez čitanja radnje ili gledanja trailer-a, Logan Browning glumi mladu glazbenicu, 'Lizzie', i Allison Williams utjelovila je glazbeno čudo, 'Charlotte'. Prizori koji uzrokuju mučne reakcije uključuju crve koji puzaju ispod Lizzieine kože, višestruke napadaje povraćanja i prskanje krvi na Charlotteinu licu.


Zgroženost filmom dovela je do migrena i povraćanja gledatelja koji su priču nazvali 'bolesnom' i 'iskrivljenom', ali su online recenzije potaknule ljude na to da ga gledaju bez obzira na sve. Twitter korisnik 'josh' je napisao: 'Upravo sam završio s gledanjem @ Netflix 'The Perfection' i film je bio apsolutno nevjerojatan. Definitivno je bio bolestan, uvrnut i natjerao me da se čak nasmijem na nekoliko scena. Trebamo više ovakvih filmova'. Tijekom filma, publika može vidjeti kako Lizzie povraća, ostavljajući bljuvotinu premazanu preko prozora. Već u drugoj sceni, Lizzie trpi proljev u autobusu. I to je samo onaj dio sadržaja koji je povezan s tjelesnim funkcijama. Ovo su još neke od reakcija gledatelja:


Foto: IMDb/ Twitter/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Ispod bajkovite površine Disneyjevih crtića skrivaju se puno tamnije poruke!

Novi film Camile Mendes 'Coyote Lake' izbacio je svoj prvi jezivi trailer – za sve ljubitelje trilera!

Pennywise se vraća! 'It: Chapter 2' trailer je konačno ovdje da vam opet uzrokuje noćne more

horor the perfection oduševljenje Gađenje Netflix film

Još vijesti