Slika nije pronađena

Koliko daleko je Alice spremna ići kako bi vratila svoj ukradeni identitet je glavna tema ovog novog Netflixovog psihološkog trilera Cam. Zvuči jednostavno? Hm, nije baš tako.

Alice je seksualna radnica i bavi se snimanjem porno sadržaja za web stranicu na kojoj želi oboriti rekorde i biti najgledanija. Za gledanost je spremna napraviti sve, a njezin alter-ego Lola ima nezaboravne nastupe uživo. Sve to radi kako bi dobila veće napojnice i što veći broj privatnih chatova sa svojim utjecajnim i bogatim klijentima. Alice je utjelovila Madeline Brewer, poznata po svojoj ulozi u seriji The Handmaid's Tale.

Pravi horor nije u tome što je Alice seksualna radnica, a čak niti u frajerima koji ju prate, nego upravo u Alice. Ona je spremna učiniti apsolutno sve kako bi se pomaknula na ljestvici gledanosti. Tu je prisutno mnogo specijalnih efekata i make-up efekata. Kad joj profil hakira cura koja izgleda identično kao ona, sve počne izlaziti iz kontrole. Također, ispada da njezinu igru bolje igra njezina dvojnica, od nje same. Alice se želudac okretao s porastom njezine popularnosti. Postizala je rekordni broj pogleda, nezamisliv samoj Alice do tad.Još jedna zanimljivost je ta da je scenarij za film napisala bivša seksualna radnica Isa Mazzei, a fokusira se na akciji, ne eksploataciji i iskorištavanju seksualnih radnica. Alice nikada ne gubi sebe i svoju autonomiju u toj borbi protiv hakera koji joj je ukrao identitet, upravo suprotno – ona se bori za sebe.Kokice, slastica, frend ili frendica i pravac u kino!

Foto: IMDB/YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

WOW Najgledaniji Netflixov film dobiva nastavak! Jeste li spremni za još malo Noaha Centinea?

[HOROSKOP] Pripremite kokice – slijedi idealni božićni film za svaki znak u Zodijaku!

Oko suzu krije – objavljeni prvi trailer za remake filma Kralj lavova vraća nas u djetinjstvo

Netflix cam seksualna radnica film horor Krađa Identiteta

Još vijesti