Slika nije pronađena

Tinejdžerski filmovi počinju preuzimati kina, a 2019. donosi neke masovne hitove. Bilo da tražite novi romantični film ili ste ipak više raspoloženi za superheroje, tu će biti za svakog nešto.

Neki od ovih filmova mogu probuditi nostalgiju, a neki drugi možda ljubav, u svakom slučaju neće ovo biti dosadna godina, barem kad se radi o filmovima. Donosimo ti najbolje teen filmove koje ćeš moći gledati u 2019. godini:

The Kid Who Would Be King
Alex je sramežljivo, usamljeno dijete, ali njegov se život mijenja kad ukloni mač Excalibur i postane osoba koja slijedi stope kralja Arthura i vodi okrugli stol. Uz pomoć Merlina, Alex otkriva skrivenu snagu koju ima u sebi dok otkriva način da porazi Morganu. Film izlazi vrlo brzo, već 25. siječnja.
Happy Death Day 2UDvije godine nakon svega što se dogodilo u prvom filmu, Tree Gelbman neočekivano ponovno ulazi u vremensku petlju i postaje odlučna u tome da iz nje izađe nakon što sazna da su i njezini prijatelji sada uključeni u nju. Nakon što otkrije da je Lori Spengler, izvorna ubojica, ubijena, Tree se mora suočiti s novim ubojicom kako bi otkrila njegov ili njezin identitet i oslobodila se vremenske petlje jednom zauvijek. U glavnoj ulozi ćete opet moći vidjeti Jessicu Rothe. Film izlazi na samo Valentinovo, 14. veljače, a više o drugim hororima koje ćeš moći gledati u 2019. možeš čitati u članku Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini.

Five Feet ApartStella i Will su dva pacijenta s cističnom fibrozom koji se liječe u istoj bolnici. Nakon što su se upoznali, počinju testirati svoju ljubav i zdravlje time što pokušavaju učiniti nešto što nitko tko je obolio od cistične fibroze nikada ne bi trebao učiniti - stajati pet metara jedan od drugog. Film izlazi 22. ožujka.

Shazam!Dok se vozi podzemnom željeznicom, Billy Bastion nađe se u drugoj dimenziji gdje dobiva moć da se pretvori u odraslog muškarca s nadmoćima samo izgovarajući riječ 'shazam'. Također, on ubrzo mora pronaći način na koji će iskoristiti svoje nove moći, dok istovremeno pokušava zaštititi svoj grad. Film izlazi 5. travnja.

Pokémon: Detective PikachuBivši trener Tim Goodman seli se u Rhyme City u nadi da će razotkriti misterioznu tajnu vezanu uz očevu smrt. Sastaje se s detektivom Pikachuom koji uskoro otkriva da iza svega stoji puno veća prijetnja. Film ćeš moći gledati u kinima od 10. svibnja ove godine. Više o detektivu Pikachuu možeš pročitati u članku Ryan Reynolds je oživio Pikachua – upravo objavljen prvi trailer za hit film koji jedva čekamo!

The Sun is Also a Star


Radnja filma temelji se na radnji istoimenog romana za mlade. Svoj posljednji dan u New Yorku, Natasha pokušava pronaći način da ostane u Sjedinjenim Državama prije nego što ona i njezina obitelj budu deportirani. Upoznaje Daniela, koji se uputio na intervju za upis na Yale. Radi se o tome da Daniel želi postati pjesnik umjesto liječnika. Njih dvoje se zaljube i žele provesti što više vremena zajedno. Film dolazi u kina 17. svibnja.

AladdinRemake izvornog Disneyevog animiranog filma, Aladdin, bavi se likom koji stalno želi više u svom životu. Kad otkrije duha koji je zaglavljen u svjetiljci i plan zločinca Jafara da preuzme kraljevstvo Agrabaha, on postaje heroj kojeg njegova zemlja treba. Sve to uz pomoć svog magičnog tepiha i princeze Jasmine. Aladdin dolazi u kina 24. svibnja.

Artemis FowlRadnja filma također je temeljena na istoimenoj seriji knjiga. Artemis Fowl je mladi kriminalac koji otkriva tajni podzemni svijet vila. Koristeći svoje znanje i vještine, on kreće na misiju i pokušava ih opljačkati kako bi vratio bogatstvo svojoj obitelji. Film izlazi 9. kolovoza.


Foto: Imdb/YouTube/Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini

Zac Efron u ulozi jednog od najzlobnijih ljudi koji su ikad hodali planetom - pogađate kojoj?

Filmovi Novi filmovi film zabava datum izlaska teen film 2019. godina

Još vijesti