Slika nije pronađena

Jesi li ikada razmišljala o tome koliko možeš saznati o dečku samo iz njegovog odnosa s mamom? Je li drag i pažljiv prema njoj ili je zločest i nepristojan? No, biti mamin dečko jednako je neprivlačno kao i biti totalna zloća što se roditelja tiče. Ovih nekoliko celebova poslužit će nam kao primjer. Poznati su u javnosti kao dečki koji se malo prečvrsto drže mamine suknje. Mama-mantra na kraju svakog primjera poslužit će ti da prepoznaš ovakvog maminog dečka i u svome životu.

Usher

Lako je pretpostaviti da je popularni i seks pjevač Usher snažno povezan sa svojom mamom Jonettom Patton – ipak mu je ona menadžerica. Ali nakon što je nakratko prekinuo svoj poslovni odnos s Joannettom, pokazalo se da se ipak može izboriti za sebe pa čak se i suprotstaviti majci ukoliko se to pokaže potrebnim. Govorkalo se da se Joannetta posvađala s Usherovom suprugom, Tamekom Foster, i među damama je bilo previše napetosti. Majka se čak nije pojavila na vjenčanju! Unatoč svemu, pomirili su se i sad opet poslovno surađuju iako je držao stranu svoje supruge. Presuda: nije mamina maza!

Mama mantra: Između tebe i majke, trebao bi uvijek zauzeti tvoju stranu.

Justin Timberlake

Svi mi volimo obasipati svoje mame izljevima ljubavi, ali Justin Timberlake otišao je malo predaleko. Jednom je prilikom izjavio za The Rolling Stone, “Ona je moja najbolja prijateljica još iz vremena kad nisam ni znao tko sam.” Ok, to možda i jest slatko, ali brine nas njegova tetovaža. Ne radi se samo o njenim inicijalima ili riječi “mama”. Istetovirao je ogromnog anđela koji se proteže preko cijele njegove nadlaktice, a njene je inicijale istetovirao uz riječ “čuvar”. Creepy! To je tatoo za cijeli život, možda je mogao biti malo umjereniji. I zamisli kako se njegova djevojka osjeća kad ugleda ovu “umjetničku” u intimnim situacijama. Presuda: mamina maza!

Mama mantra: Ponekad je manje više kad pokazuje majci koliko ju voli.

Ryan Gosling

Kad situacija u ljubavi postane “čupava”, a mediji navale na njegova vrata, Ryan Gosling ima svoje sigurno utočište: svoju mamu. Poznat je po tome što svoju mamu često vodi na događanja “crvenog tepiha” i to već godinama. Njegova je mama simpatična i jako ponosna na svog sina. Na njegov fan page napisala je: “Zbilja se ponosim Ryanom, ne zbog uspjeha u kojem uživa nego zato što je unatoč njemu ostao simpatični dečko. Čvrsto stoji nogama na zemlji i ima čisto srce, a to su dvije najvrijednije kvalitete – iako shvaćam privlačnost njegovih plavih očiju, plave kose, šarmantnog osmijeha i svega toga.” Awww, ovo je i slatko i creepy u isto vrijeme (iako je točno!). Presuda: nije mamina maza.

Mama mantra: Trebao bi imati snažnu vezu punu razumijevanja i podrške s mamom.

Ryan Seacrest

Naravno da svaki dečko želi da se njegova mama slaže s djevojkama s kojima izlazi. To je važno i to shvaćamo. Lijepo je kad se dečko trudi uspostaviti dobre odnose između majke i djevojke, ali sasvim je drugo čekati majčin blagoslov i zeleno svjetlo svaki put kad se zaljubiš. Connie, mama Ryana Seacresta izjavila je za magazin Parade da se ovaj poznati voditelj Idola neće smjeti oženiti bez njenog odobravanja braka. “Sigurno ću imati pravo glasa”, rekla je Connie. “Odabrala sam svog partnera prije 38 godina i još uvijek sam u braku, zato bih željela da i Ryan donese ispravnu odluku.” Auč! Nadajmo se da će se do oltara uputiti sa djevojkom koju on odabere, a ne sa svojom mamom. Presuda: mamina maza big time!

Mama mantra: Ne bi trebao dopuštati svojoj mami da se miješa u njegove ljubavne odluke.

Zac Efron

Kad je Zac Efron bio na svojoj svjetskoj turneji prilikom promocije filma “17 Again”, putovao je u novu zemlju svakoga tjedna. I koga je poveo u Njemačku, točnije Berlin? Svoju tadašnju djevojku Vanessu Hudgens? Ne, poveo je svoju mamu Starlu! Tjedan su proveli posjećujući restorane i vozikajući se po gradu. Novinari su ih fotkali kako šeću ruku pod ruku i izgledali su kao da se ludo zabavljaju. Presuda: nije mamina maza.

Mama mantra: Normalno je da ponekad provodi vrijeme sa svojom majkom.

L.B./izvor: Alloy

foto: Instagram

Zac Efron mamina maza Ryan Seacrest Ryan Gosling justin timberlake usher savjeti

Još vijesti