Slika nije pronađena

Celebovi nas svakodnevno uveseljavaju svojim nastupima na pozornici i na ekranu, ali neki od njih su zaista usrećili pojedine ljude tako što su im doslovno spasili život.

Tko kaže da samo glume dobričine? Neki to zaista i jesu! Možda niste znali za njihovu `meku` stranu, ali vrijeme je da i vi saznate koje su slavne face spasile tuđi život:

Jennifer Lawrence je spasila ženu dok je šetala psa

Glumica je šetala svog psa kada je primijetila ženu koja se onesvijestila u Santa Monici, gdje Jennifer ima kuću. Jen joj je pokušala pružiti prvu pomoć te je nazvala hitnu koja je ubrzo i došla. Ženu su odvezli u bolnicu i preživjela je.


Matthew McConaughey je pomogao ženi tijekom napadaja

Kada je neka žena počela imati napadaj u Torontu na Internacionalnom filmskom festivalu, Matthew je pohitao pomoći joj. Glumac se nije obazirao na ono što se događa na festivalu nego je htio spasiti ženu te joj dao `usta na usta`.


Mila Kunis je spasila život svog zaposlenika

Jedan Milin zaposlenik koji je radio kućanske poslove se počeo gušiti i kašljati krv. Glumica mu je odmah pohitala u pomoć, okrenula mu glavu te ugurala novčanik u njegova usta kako ne bi progutao jezik. Hitna pomoć je rekla Mili kako je čovjeku tako produžila život.


Heidi Klum je od utapanja spasila svog sina i dadilju

Heidi je tijekom 2013. ljetovala na Havajima gdje su valovi odnijeli njenog sina i dadilju te su se borili da isplivaju na površinu. Odmah čim je to vidjela, slavna Heidi je pohitala prema moru spasiti ih što joj je i uspjelo.Patrick Dempsey je spasio tinejdžera za vrijeme prometne nesreće

Ford Mustang je skliznuo s ceste, prevrnuo se i završio u dvorištu poznatog glumca. Čim je to vidio Patrick je istrčao iz kuće te što brže pokušao pomoći tinejdžeru koji je vozio auto.


Simon Cowell je spasio ženi život tako što je bio bezobrazan

Kada je jedna žena došla na audiciju za britanski The X Factor, Simon je komentirao čudan zvuk iz njenog glasa i savjetovao joj da pod hitno posjeti doktora. Simon je samo bio bezobrazan jer je htio opisati katastrofu u njenom glasu, ali kasnije je žena otišla kod doktora te su joj na vrijeme pronašli opasnu bolest i spriječili- radilo se o opasnoj infekciji pluća.Gerard Butler spasio je dječaka od utapanja

Davne 1997. tada još ne toliko slavan Gerard, imao je piknik ručak sa svojom mamom. No, kada je glumac čuo urlanje dječaka nije oklijevao s reakcijom. Vidio je kako se dječak utapa, uskočio u vodu te ga izvukao na kopno. Osim toga, Gerard je uspio `istjerati` svu vodu iz dječakovih pluća
Kate Winslet je spasila mamu Richarda Bransona iz zgrade u požaru

Dok je bila na otoku poznatog biznismena Bransona, Kate je primijetila požar koji se širi kućom Bransonove 90-godišnje mame. To se sve dogodilo dok je starica spavala i zbog toga nije shvatila što se događa. Kate nije oklijevala te je odmah otrčala do kuće i staricu sama izvela van.

Izvor: diply.com

Foto: gettyimages

I.P.

Pročitajte još:

Dobrica u duši: dokazi da je Justin Bieber pažljiva osoba

Nije im pomogla ni slava: celebovi koji su se htjeli izvući jer su popularni

Nije ih sram: zvijezde koje fanovima naplaćuju fotografiranje i upoznavanje

celebovi celebovi koji su spasili tuđi život glumci

Još vijesti