Slika nije pronađena

Ako voliš gledati romantične komedije, sigurno ti nije promakla Netflixova priča o kraljevstvu Aldovia i novinarki koja je spletom okolnosti postala princeza – 'A Christmas Prince'. Najavljeno je da dobiva treći nastavak!

Netflix se već sada polako sprema za sljedeće božićno razdoblje. Prije dvije godine u studenom su objavili romantičnu komediju 'A Christmas Prince' koja prati priču o malom kraljevstvu Aldovia i njihovoj kraljevskoj obitelji. Novinarka koja je u potrazi za pričom spletom okolnosti završi na dvoru gdje svi misle da je ona zapravo nova privatna profesorica mlade princeze. Novinarka Amber tako se nađe na tajnoj misiji u skupljanju informacija o mladom princu Richardu koji treba preuzeti tron. Kao u klasičnoj bajci, on se zaljubljuju jedno u drugo. Prošle je godine, također u studenom, izašao drugi nastavak priče nazvan 'A Christmas Prince: The Royal Wedding' koja prati neobičnu situaciju u kojoj se našla jedna 'obična' djevojka koja sada odjednom postaje princeza i mora pratiti razna pravila i tradicije u organizaciji vjenčanja.


Sada je Netflix razveselio sve ljubitelje ovog filma najavom da dolazi i treći nastavak 'A Christmas Prince: The Royal Baby'. Na svom Twitter profilu objavili su fotografiju sonograma s bebom koja nosi krunu. U komentarima su se brojni ljudi složili da film nije najbolji na svijetu, ali da će svejedno pogledati i treći nastavak.


Nisu objavili datum kada će izaći, ali ako ćemo se voditi prijašnjim nastavcima ovog filma, moći ćete ga pogledati tek krajem studenog.

Glavni glumci koje smo do sada gledali, ostaju i dalje tu, a neće doći ni do promjene s režiserom.

Kratki sadržaj filma koji je objavljen otkriva da će Amber i Richard ugostiti kraljevske porodice iz cijelog svijeta te se naći pod prijetnjom drevne kletve nakon što 600 godina star sporazum bude raskinut. Uz sve to, kraljevska beba je na putu!

Mnogi su primijetili sličnost između ovog filma i prave britanske kraljevske obitelji. Film i njegovi nastavci nalikuju stvarnim događanjima i romansi između princa Harryja i glumice Meghan Markle.

Iako ovo nije film koji će vas držati u neizvjesnosti i koji ćete htjeti pogledati još 1000 puta, za sve koji traže novu cheesy romantičnu komediju koju bi mogli pogledati, pogotovo u blagdansko vrijeme, ovo je savršen odabir.

Foto: Imdb/Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Netflix razljutio fanove 'Bilježnice' – Odlučili su filmu promijeniti kraj!

Najstrašnija horor serija se vraća na Netflix i donosi skroz novu priču!

Netflix je najavio da 'The Kissing Booth' dobiva nastavak! Evo što sve trebaš znati o njemu

najava blagdansko doba Božić a christmas prince Netflix film

Još vijesti