Slika nije pronađena

Volimo misliti da smo u životu pogledali puno filmova, ali ako se usporedimo s ovom curom, nemamo se baš čime pohvaliti. Ona je pogleda preko 1000 horor filmova i moglo bi se reći da je pravi horor ekspert.

Jasno je koji je omiljeni filmski žanr ovoj djevojci, u to nema dvojbe. U životu je do sada pogledala preko 1000 horora, što nije mala stvar. Mislimo da mi sve skupa nismo pogledali 1000 filmova, a pogotovo istog žanra. Zato što ih je toliko odgledala, nekako vjerujemo njenom odabiru kada kaže koji su najbolji. Snimila je video u kojem je predstavila svoje favorite, točnije, one horore koji su ju najviše uplašili – što i je glavni cilj horor filma. Neki vole paranormalne horore, neki one s puno krvi zbog čega neće svima biti isti jednako strašni, ali ako netko tko ih je pogledao toliko tvrdi da su ovi najbolji od najboljih, vjerovat ćemo joj.

@madyplaysgames

Which ones would you pick? Let me know #greenscreen #fyp #foryou #horrormovies #movierecommendation #scaryfilms

orijinal ses - ponciklendin

Listu je počela s filmom 'Ringu' ili američkom verzijom 'The Ring'. Originalni, japanski, je mrvicu strašniji, pa ako ti ne smeta jezik, definitivno pogledaj tu verziju, ali nije ni američka loša. Definitivno jedan od boljih horora koji svima preporučuje.

Sljedeća preporuka je španjolski film 'The Orphanage', oko čega se itekako slažemo s njom! Redatelj je Guillermo Del Toro, koji je pro u snimanju horor filmova, a priznala je i da ju je ovaj film stvarno itekako dobro prestrašio dok ga je gledala.

Dalje, tu je i 'Hell House LLC', film za koji mnogi nisu čuli, ali koji je zapravo skriveni horor dragulj. I sama se iznenadila koliko je dobar jer nije očekivala puno. Na svoju je listu dodala i 'REC', još jedan španjolski film. Izgleda da Španjolci rade odlične horore!

I zadnji koji je dodala na svoj kratki popis najstrašnijih horora koje svima preporučuje je 'The Blair Witch Project'. Iako je priznala da zna kako ovo mnogi ne smatraju niti dobrim niti strašnim filmom, njoj je super jer je u vrijeme dok je odrastala bila uvjerena kako je to pravi dokumentarac – i kada se tako gleda na njega, onda je strašan.

Pogledajte još:

Filmovi za večernji maraton s frendicama – ovih 12 obavezno morate pogledati zajedno

Addison Rae ima jednu od glavnih uloga u glumačkim vodama – objavljen i kratki isječak iz filma

Sve su nas zavarali: U ovih 11 filmova i serija likovi koji su kao dobri zapravo to nisu – sebični su i toksični

Filmovi horori strašno tiktok

Još vijesti