Slika nije pronađena

'Legally Blonde' ili na hrvatskom prijevodu, 'Plavuša s Harvarda' se napokon vraća nakon dugih 18 godina! Elle Woods, glavni lik ovog kultnog filma kojeg je utjelovila glumica Reese Witherspoon, postala je jedan od najomiljenijih filmskih likova i stvorila oooogromnu popularnost u prva dva nastavka 'Legally Blonde'. Fanovi su preuzbuđeni što će izaći i treći dio ovog filma nakon toliko vremena čekanja!

'Legally Blonde' je film koji prati Elle Woods dok studira pravo na jednom od najprestižnijih fakulteta. Svi koji su je vidjeli su napravili predrasude da je glupa i da ona ne može završiti pravo, no ona se je zainatila i na svoj način im dokazala suprotno! To je bila radnja prvih dvaju nastavaka filma 'Legally Blonde', dok će se navodno u trećem nastavku radnja bazirati na tome da Elle kao odvjetnica rješava slučaj jedne prijateljice iz sestrinstva koja je krivo optužena za ubojstvo svojeg supruga.
 

Reese Witherspoon je još 2018. videom najavila treći nastavak ovog filma, no njegovo prikazivanje je bilo otkazano prošle godine zbog pandemije korona virusa, prenosi US Magazine. Ova poznata glumica se često prisjeti svog kultnog filma te objavi fotku na Instagram, kao što je neki dan proslavila obljetnicu od čak 20 godina nakon izlaska prvog dijela ovog filma. 'Legally Blond 3' bi trebao izaći 20. svibnja iduće godine, a do onda nam preostaje samo strpljivo čekati da vidimo što će nam Elle pripremiti.Pogledajte još:

Izašao trailer filma 'After We Fell' – znamo i datum kada će se prikazivati u Hrvatskoj

Zaustavljeno snimanje druge sezone 'Bridgertona' – obustavlja se na neodređeno vrijeme

Meghan Markle i princ Harry u suradnji s Netflixom – uskoro nova animirana serija?


plavuša s harvarda treći nastavak. elle woods

Još vijesti