Slika nije pronađena
Ako si i ti jedna od velikih obožavateljica 'Plavuše s Harvarda', za tebe imamo odlične vijesti – treći nastavak ovog popularnog filma vraća se u kina! Reese Wintherspoon trebala bi ponovno postati odvjetnica Elle Woods, i to nakon 15 godina.

Legendarna Elle Woods prije više od 17 godina totalno je osvojila naša srca, i sve do danas ostala naša omiljena plavuša s Harvarda. Prvi dio ove popularne uspješnice snimljen je davne 2001. godine, dok je nastavak izašao dvije godine kasnije. Iako se već onda šuškalo o snimanju novog nastavka, trebalo je proći više od 17 godina da ta ideja na kraju i zaživi.

via GIPHY


Kao što donosi Deadline, na snimanju trećeg nastavka 'Plavuše s Harvarda' trebale bi raditi i Kirsten Smith i Karen McCullah koje su također napisale scenarij za prva dva nastavka filma. Ovoj fantastičnoj postavi najvjerojatnije će se pridružiti i producent Marc Platt. Tko bi trebao biti redatelj trećeg nastavka zasad još uvijek nije potvrđeno.Na veliko oduševljenje fanova iz cijelog svijeta, legendarna postava još će jednom na filmsko platno vratiti karizmatičnu Elle Woods. Kada će točno omiljena američka glumica početi sa snimanjem isto se još uvijek ne zna, ali s obzirom na dosadašnji uspjeh koji je postigla, vjerujemo da će nas novi nastavak "Plavuše s Harvarda" sigurno oduševiti. Mi jedva čekamo, a ti?

via GIPHY


Foto: Profimedia/GettyImages

D.Š.

Pročitajte još:

Film godine ujedno je i najstrašniji nakon 'Egzorcista' – MUST WATCH za fanove dobrog horora!

Najplaćeniji glumci i glumice Hollywooda – od iznosa koje su zaradili na samo jednom filmu zavrtjelo nam se u glavi

Jeste li dovoljno hrabri da pogledate trailer? Ovo je najstrašniji film godine!

¸reese witherspoon film plavuša s harvarda

Još vijesti