Slika nije pronađena

Teen filmovi često romantiziraju stvarnost, a mi, mladi i navini u to povjerujemo pa se razočaramo kada proživimo istu situaciju u stvarnom životu. Ista stvar je i sa seksom.

Oni su slatki, mladi i zaljubljeni te jedva čekaju da starci odu za vikend iz grada, a oni odu 'do kraja'. Kada dođe taj trenutak sve izgleda idilično, svijeće su zapaljene, latice ruže pobacane po krevetu, a oni tako opušteni i spremni.

Tako otprilike izgledaju scene seksa u tinejdžerskim filmovima, a dio samog spolnog čina je pogotovo nerealan jer svi uvijek znaju točno što činiti i nitko nije nespretan.

No, nisu svi teen filmovi isti jer neki od njih su realno prikazali scene seksa, a ovo su neki od njih:


Krive su zvijezde

Knjiga Johna Greena koja je pretvorena u pravi blockbuster pokazuje odnos između dvoje tinejdžera: Augustusa i Hazel. Njih dvoje su teško bolesni, ali se svejedno zaljubljuju i skroz su slatki. Na svom putovanju u Amsterdam njih dvoje stupaju u spolni odnos po prvi put te je to prikazano dosta realno. Najrealnije od svega je to kada Augustus pokušava skinuti odjeću s Hazel pa to ne može učiniti lako.


Prvi puta

Druga komplicirana stvar nakon prvog seksa je prvo zaljubljivanje i zato je ovaj film dosta realan. Osim toga, scene seksa su također poput onih iz stvarnog života. Ova scena je toliko simpatično smiješna da su ju svi zavoljeli jer Dave i Aubrey se samo kreću `naprijed – nazad`.The Longest Ride

Nije čudo što je glumica Britt Roberts bila nominirana za Teen Choice Award zbog ovog filma, a Scott Eastwood je osvojio tu nagradu za ovaj film. Može se reći da je film bio uspješan zbog realne scene seksa jer pokazuje kako je to željeti nekoga duže vremena i onda mu se konačno prepustiti.


Dragi Johne

Ako ste se pitali koji je najromantičniji teen film sa strastvenim scenama, odgovor je tu: Dragi Johne. Likovi u filmu nikako ne mogu naći mjesto za seks pa to na kraju obave u štali. Osim što je ovo scena seksa to je isto tako jako romantična scena.Very Good Girls

Po naslovu filma pomislili bi da se radi o tome da se dvije cure zaljube u istog dečka, ali to nije slučaj. U ovom filmu lik kojeg glumi Dakota Fanning ima spolne odnose s puno starijim muškarcem. Osim toga, njen lik se seksao i s drugima iz filma što je prikazano dosta realno.


Superbad

U ovom filmu ima dosta `awkward` scena, a od toga zapravo je i satkan pravi život. Lik kojeg glumi Michael Cera, Evan, odbija svoju simpatiju koja je polugola što je skroz neugodno i svi koji su ga gledali osjećaju sram. Scena je realna jer je Evan odbio curu jer su oboje bili pijani, a to znači da ako jedna osoba želi seks s drugom ne treba biti da i ta druga to treba željeti.


Američka pita

Scena u kojoj Jim prerano svrši je dosta realna jer se to gotovo svim tinejdžerima događa. Romantično? Nikako. Realno? Itekako! Istina je da je seks ponekad u totalnom neredu pa ako ste očekivali nešto drugo, prevarili ste se.

Realne scene seksa seks teen filmovi

Još vijesti