Slika nije pronađena

Ovog vikenda zaboravite na tulume i kave; pustite novu Netflixovu romantičnu komediju i organizirajte movie night s najboljim prijateljicama i finim slatkišima.

Naime, sutra na Netflix dolazi film pod nazivom 'Feel the Beat' koji će vas nasmijati, raznježiti, a vjerojatno i rasplesati. Ova komedija priča priču o mladoj narcisoidnoj plesačici April koja se želi probiti na Broadwayu, ali uništi svoju karijeru zamjerivši se jednoj osobi koja joj je mogla olakšati put do zvijezda. April je stoga prisiljena vratiti se u svoj rodni grad, gdje sretne svoju bivšu učiteljicu plesa koja joj ponudi posao u plesnoj školi za djecu. Mlada plesačica prihvati posao samo zato što želi djecu odvesti na plesno natjecanje jer su  suci tog natjecanja utjecajni ljudi s Broadwaya. Iako su joj namjere u početku sebične, April s vremenom upoznaje čari svojeg rodnog mjesta, djecu koju podučava i samu sebe. Naravno, film ne bi bio poptun bez sočne ljubavne priče; April se nakon povratka u rodni grad ponovno susreće s prezgodnim dečkom iz njene prošlosti, a kako biste doznali što se događa između njih, morat ćete pogledati film. Ne želimo vam baš sve otkriti.

U traileru možemo vidjeti kako lik April glumi prekrasna Sofia Carson, koju smo dosad mogli gledati većinom u Disneyjevim filmovima, a misterioznog dečka iz njene prošlosti glumi smeđokosi ljepotan Wolfgang Novogratz. Uz njih, u filmu možete vidjeti i hrpu preslatkih, ali kaotičnih malih plesačica koje će vas zabaviti i nasmijati do suza. Stoga, nazovite frendice, kupite kokice i pripremite se za jedan odličan girls night.

Foto: IMDB/Youtube

M.B.

Pogledajte još:

Za sve ljubitelje paranormalnih ljubavnih priča – lista filmova koje će fanovi 'Sumraka' obožavati

Kada dolazi i što će se događati u nastavku hit romantične komedije 'The Kissing Booth'? Napokon se zna!

Lista najboljih feel-good filmova koji će te motivirati, inspirirati i u trenutku popraviti raspoloženje

Ples feel the beat Netflix film

Još vijesti