Slika nije pronađena
Neki od filmova bit će nastavci poznatih horor hitova, a s nekim likovima ćemo se tek upoznavati. Kako god okreneš bit će zanimljivo, strašno i jezivo.

Pennywise će vam opet praviti društvo iz sjena, dok će se Tree još jednom iznova i iznova ponavljati dani dok ne otkrije tko je njen ubojica, ali ovog puta s velikim preokretom. U nastavku ti donosimo sedam horora koji će biti sigurni hitovi u 2019. godini:

1. It: Chapter two


Imate sreću da ćete opet moći gledati jednog od najpoznatijih likova Stephena Kinga na filmskim platnima. 27 godina kasnije, Klub Gubitnika već je odrastao i odselio iz rodnog grada. Međutim, jedan užasavajući telefonski poziv sve ih je opet odlučio vratiti u grad gdje je sve počelo. Pennywisea će ponovno utjeloviti Bill Skarsgård, a glumačkoj ekipi pridružit će se James McAvoy i Jessica Chastain.

2. Pet Sematary


Louis Creed, njegova supruga Rachel i njihovo dvoje djece, Gage i Ellie, presele se u seoski dom. Jezivu dobrodošlicu su dobili u obliku groblja za kućne ljubimce koje se nalazi u blizini njihove kuće. Nakon tragedije u kojoj je njihova mačka ubijena, Louis se sprema pokopati ju na tajanstvenom groblju za kućne ljubimce, koje definitivno nije onakvo kakvim se čini. Dokazuje se činjenica da je ponekad bolje ako je nešto mrtvo.

3. Child’s Play


Ovaj film temeljen je na likovima koje je stvorio Don Mancini, dok je scenarij napisao Tyler Burton Smith. Jezivi lutak nalazi se u središtu radnje ovog filma. Majka pokloni svom sinu tog lutka za rođendan, ali nije bila svjesna zlokobne naravi igračke sve dok se nisu počele događati neobjašnjive stvari. U glavnoj ulozi moći ćete vidjeti Aubrey Plazu.

4. Happy Death Day 2U


Dvije godine nakon svega što se dogodilo u prvom filmu, Tree Gelbman neočekivano ponovno ulazi u vremensku petlju i postaje odlučna u tome da iz nje izađe nakon što sazna da su i njezini prijatelji sada uključeni u nju. Nakon što otkrije da je Lori Spengler, izvorna ubojica, ubijena, Tree se mora suočiti s novim ubojicom kako bi otkrila njegov ili njezin identitet i oslobodila se vremenske petlje jednom zauvijek. U glavnoj ulozi ćete opet moći vidjeti Jessicu Rothe.


5. Grudge


Ovaj nadnaravni, psihološki reboot horora The Grudge iz 2004. godine trebao bi se prvi put prikazati u lipnju 2019. godine. To će biti sveukupno 12. Grudge film, koji je izvorno nastao u Japanu. Ulogu detektivke i samohrane majke utjelovila je Andrea Riseborough, a radnja filma okreće se oko uklete kuće u kojoj se nalazi osvetoljubiv duh koji progoni sve one koji uđu u kuću i osvećuje im se nasilnom smrti.

6. Us


Majka i otac odveli su svoje dvoje djece na odmor u kuću na plaži gdje su očekivali da će uživati s prijateljima. Međutim, njihov mir prelazi u napetost i kaos kad neki posjetitelji upadnu u njihovo društvo nepozvani. Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss i Winston Duke glumit će u ovom filmu kojeg možemo očekivati već u ožujku.

7. The Curse of La Llorona


Ovaj nadnaravni horor bit će redateljski debi Michaela Chavesa. Radnja je smještena u Los Angelesu 1973. godine. Glavni lik, Anna Garcia, je socijalna radnica i udovica te sama odgaja svoje dvoje djece. Jednog dana ju pozovu u ured kako bi provjerila jedan od svojih slučajeva, a ona pronalazi zapanjujuće sličnosti između tog slučaja i zastrašujućih nadnaravnih pojava koje opsjedaju njenu obitelj.

Foto: Imdb

M.S.K.

Pogledajte još:

Horor koji će vas izbiti iz cipela – hakiranje, krađa identiteta, specijalni efekti, ima sve!

Objavljene nominacije za Zlatni globus – jedan film je posebno iznenadio!

[BREAKING NEWS] Uranio je Božić ove godine – 'Sam u kući' doživjet će novi nastavak

horori happy death day grudge Filmovi 2019. godina IT zanimljivo film

Još vijesti