Slika nije pronađena

Nije mu stranu ljubljene pred kamerom nakon brojnih romantičnih komedija u kojima je bio u glavnim ulogama, ali jedan poljubac posebno pamti kao loše iskustvo.

Ovakve stvari glumci rijetko otkrivaju. Čak i kada ih netko pita neko takvo pitanje, zaobiđu davanje odgovora ili kažu nešto tipa 'ne mogu izdvojiti nijedan koji je bio najgori/najbolji'. Ali ne i Noah Centineo. Odlučio je sve šokirati i dati konkretan odgovor na pitanje. Gostovao je u showu 'First We Feast' gdje je s Lanom Condor sudjelovao u igri 'Truth od Dab'. Tijekom igre, došlo mu je pitanje 'Koji je bio najgori filmski poljubac koji mu se dogodio?', a on je otkrio da je najgori bio i ujedno njegov prvi filmski poljubac, koji je također bio i njegov prvi poljubac ikada. Bilo je to u filmu 'The Gold Retrievers', u kojem je glumio kada je imao 11 godina.


Ispričao je kako je cijela scena izgledala: 'Imao sam 11 godina i nisam se još nikada poljubio. Snimali smo film, bili smo na drvetu i oni su govorili -samo se poljubite vrlo kratko, a ja sam govorio da nikad nisam poljubio curu...I tako smo se poljubili, bio mi je to prvi poljubac ikada, i  nakon, morao sam odmah sa strane pljunuti, jer mi je bio loš.' Glumica koju je u tom filmu poljubio i o čijem poljupcu govori je Courtney Biggs, koja je odustala od glumačke karijere.


Cijeli video sudjelovanja u 'First We Feast' možeš pogledati iznad.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Bilo je najavljeno da dolazi novi nastavak serijala 'Igre gladi' – a sada se zna i o čemu će biti! Ljudi su razočarani

Filmovi vs. stvarni život: Ovih se 10 situacija u filmovima prikazuje totalno nerealno

Daniel Radcliffe (Harry Potter) je otkrio koji mu je najdraži Harry Potter film i zašto – fanovi se baš i ne slažu s njim

poljubac filmski ekran film najgori poljubac noah centineo

Još vijesti