the princess switch

Netflixov hit 'The Princess Switch' vraća se i ove zime, a Vanessa Hudgens imat će trostruku ulogu. Opet će morati doći do zamjene identiteta kako bi se spasila stvar. Došao je trailer koji nam je pobliže otkrio radnju, a zna se i točan datum izlaska filma.

Znaš da se Božić opasno približava kada krenu najave i datumi izlaska božićnih filmova. Prvi na listi za koji moraš znati ako voliš slatke božićne filmove je 'The Princess Switch 3'. Otkad je izašao prvi nastavak, navukli smo se na simpatičnu priču o zamjeni identiteta, a Netflix nam posljednjih godina svakog Božića donosi novi zaplet. Treću godinu za redom gledamo Vanessu Hudgens u ovoj komediji i jedva čekamo da film stigne! Za sada, zadovoljit ćemo se trailerom koji otkriva što nas to točno čeka u novom nastavku.

U prošlom smo nastavku upoznali Fionu, Margaretinu zlu sestričnu, koja usput izgleda identično kao i ona. Nakon što je neuspješno pokušala ukrasti tron, sada se vraća da pomogne. Kada je iz dvora ukraden relikvija 'Star of Peace' koja je stigla iz Vatikana, cure udružuju snage kako bi ju ukrale natrag. Slijedi zabavna avantura koja će te nasmijati i zabaviti te. Treći nastavak stiže na Netflix 18. studenog.

Pogledajte još:

Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

Kultni horor se vraća: Najavljen je novi nastavak 'Vriska'! Evo kako će izgledati

Koji je bio najpopularniji film po gledanosti one godine kada si se rodila?

Netflix the princess switch 3 film Božićni Film