1

Možda ti ovo da i ideju koji film pogledati sljedeći kada nećeš znati što odabrati. Zašto ne onaj koji je bio najgledaniji upravo one godine kada si se ti rodila? Možda će biti malo stariji, ali ako mu daš priliku, može te iznenaditi.


Svaka godina donosi neke nove filmske naslove koji postanu posebno popularni i izdvoje se od ostatka filmova. Ti filmovi nisu uvijek isti kao i oni nominirani za prestižne filmske nagrade, već su jednostavno najviše osvojili gledatelje i uspjeli prodati najviše kino ulaznica. Filmovi nominirani za Oscare su ionako uvijek dosta ozbiljni i najčešće se radi o dramama, koje nisu baš svačiji 'cup of tea'. Zato ćemo sada te filmove ostaviti sa strane i fokusirati se na one koji su bili najgledaniji u kinima. Pronađi svoju godinu rođenja i vidi koji je to film bio najgledaniji te godine.

2006. - Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja


Foto: Imdb / Screenshot

Pirati s Kariba su bili veliki hit otkad je izašao prvi nastavak, a koliko god da su izlazili dalje, ljudi su ih i dalje voljeli i išli gledati, a jednako kako je prvi nastavak rasturio, tako je i ovaj, drugi. Kasnije im je popularnost malo pala, ali u počecima su bili hit nad hitovima.

filmgodina rođenjapopularni filmovi

Komentari

stewardess

stewardess

16.09.2021.

Grinch *_* jer smo isti

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!