Slika nije pronađena

Svaki put kada izađe novi horor najavljuje se kao jako strašan, ljudi nakon njega ne mogu spavati, izlaze iz kino dvorana jer ga ne mogu dalje gledati...i slično. U većini slučajeva to je daleko od istine i ispadne da film nije ni malo strašan.

Sada su stručnjaci napravili istraživanje i odlučili otkriti koji je to horor stvarno najstrašniji, zbog koga će se ljudima srce uzlupati od straha i od kojeg stvarno neće moći spavati s ugašenim svjetlom. Za sve koji u nadolazećim danima planiraju maraton horor filmova, ova će lista dobro doći. Web stranica broadbandchoices.co.uk došla je na ideju da pokušaju pronaći najstrašniji horor. Imali su 50 dobrovoljaca kojima su puštali horori i mjerili im otkucaje srca. Po tome, najstrašniji horor, onaj na kojem se ljudima srce najviše uzlupalo je Sinister.

Otkucaji su im skočili za 32% dok su gledali ovaj film. Drugi na ljestvici najstrašnijih bio je Insidious, a treći The Conjuring. 'Sinister' je priča o piscu koji piše krimića koji se useljava u kuću u kojoj je jedna obitelj brutalno ubijena, sve u potrazi za inspiracijom za sljedeću knjigu koju će napisati. Na tavanu kuće pronađe projektor i nekoliko kućnih filmića, a na svakoj od kazeta prikazuje se grozno ubojstvo. I sam autor i njegova obitelj uskoro se nađu u opasnosti...

Ono što treba imati na umu ako ćeš gledati filmove s ove liste je da strašno ne znači uvijek i dobro. Samo zato što su neki filmovi strašni može biti zbog naglih i neočekivanih scena koje nas uplaše, dok sam film i priča mogu biti loši. Isto tako, nemaju svi iste preferencije kada su u pitanju horori i nekome su strašne paranormalne priče, dok neki drugi žele vidjeti što više krvi. Zato ovu listu uzmi s dozom kritičnosti. Međutim, ako tražiš horore zbog kojih ćeš poskočiti dok ih gledaš, mogli bi ovo biti ti. Evo kako izgleda lista od top 10, po ovome, najstrašnijih horora:
1.Sinister
2.Insidious
3.The Conjuring
4.Herediatary
5.Paranormal Activity
6.It
7.The Conjuring 2
8.The Babadook
9.The Descent
10.The Visit

Foto: Imdb/ YouTube/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Strašni filmovi koji će te zabaviti: 13 Halloween filmskih klasika koje trebaš pogledati ako već nisi

Ispuni večer vrištanjem – ovo je 15 najzanimljivijih i najstrašnijih horora dostupnih na Netflixu

Najstrašnija horor serija se vraća na Netflix i donosi skroz novu priču!

horor strašni filmovi Najstrašniji sinister film

Još vijesti