Slika nije pronađena

O njemu ste sigurno čitali jer je doslovno preplavio društvene mreže. Predstavljamo 'To All the Boys I've Loved Before', apsolutni 'must watch' filmski hit!

U svojem izvješću Netflix je napisao da je to 'najgledaniji originalni film koji većina gleda po nekoliko puta'! Na stranici Rotten Tomatoes ima zavidnih 96% na tomatometru i odlične kritike, a 90% ljudi koji su ga pogledali ga lajkaju.


Riječ je o romantičnoj komediji snimljenoj prema istoimenoj knjizi Jenny Han iz 2014. godine u kojoj glavne uloge igraju Lana Condor i Noah Centineo. Premijeru je film doživio ove godine u kolovozu na Netflixu i od tada se o njemu se ne prestaje pričati... Zbog ogromnog uspjeha, Netflix je nedavno najavio izbacivanje novog seta filmova u žanru romantične komedije, a glavni likovi su doživjeli pravi 'boom' popularnosti na Instagramu. Kako piše Variety, Condor je s 1,5 milijuna pratitelja došla na 5,5, a Centineo s 0,8 na 13,8 milijuna pratitelja i zaradio nadimak 'Internet's boyfriend'.Radnja filma 'To All the Boys I've Loved Before' prati život Lare Jean od trenutka kada je ostala bez mame do trenutka kada njezina najstarija sestra odlazi na faks u inozemstvo. Lara je sramežljiva srednjoškolka koja piše ljubavna pisma svojim simpatijama i dobro ih skriva. No, jedan dan ona bivaju poslana svim tim dečkima i jedan od njih predlaže da se pretvaraju da dejtaju na obostranu korist. Ostatak već vjerojatno možete pogoditi...

I iako na izromantiziran način, film realno prikazuje kako život funkcionira. Oni su sasvim drukčiji, a opet slični. Dokazuje da je uvijek dobro imati svoje 'ja' i daje nadu da ćemo se nekome svidjeti upravo onakvi kakvi smo. Lari je uspjelo, a sigurni smo da će i vama.

S likovima ćete se lako poistovjeriti, a pritom i dobro zabaviti. Pa sad vi recite – ima li neki razlog zašto ne biste pogledali 'To All the Boys I've Loved Before'?Foto: YouTube/Instagram/Pixabay/Shutterstock

M.Z.

Provjeri još...

Najbolje ocijenjeni film svih vremena – je li vas izbor kritičara iznenadio?

Nova horor serija sa savršenom ocjenom – još nije ni izašla, a već ledi krv u žilama!

Predobro! 10 filmova koji savršeno opisuju kako je to biti tinejdžer

to all the boys i've loved before must watch film Netflix hit

Još vijesti