Slika nije pronađena

Brojne zvijezde koje smo na ekranima gledali dok su bili klinci gledamo i danas, ali kao mlade glumačke nade. Tijekom svoje rane karijere njihovi roditelji su bili uz njih, a neki su čak postali  njihovi menadžeri ili su raspolagali njihovim novcem.

Razmirice među djecom i roditeljima su uobičajena pojava, ali kada su u pitanju svađe unutar obitelji slavnih osoba, one mogu poprimiti ogromne razmjere. Nije se jednom dogodilo da celebovi otpuštaju svoje roditelje jer im smeta način na koji troše njihov novac ili zbog mješanja u njihov život.

Svaki roditelj misli da zna što je najbolje kada se radi o njegovom djetetu, ali očito ne treba miješati obiteljsku ljubav i posao.

Otkrivamo koje mlade zvijezde su otpustile svoje roditelje:

Selena Gomez

Pjevačica i glumica prošle je godine završila na svim naslovnicama zbog objave da otpušta svoju mamu i očuha. Premda Selenini roditelji to nisu očekivali, prihvatili su njezinu odluku i dali joj podršku. No, šuškalo se o tome da Sel razmišlja zaposliti Kris Jenner kao svoju menadžericu. Wow!Leighton Meester

Glumica je prvo imala tešku svađu s mamom, a nakon toga s prijateljicom iz djetinjstva. Obje je odlučila novčano prikratiti. Leighton je čak tražila zabranu prilaska jer je toliko poludjela da je rekla da će `uloviti i ubiti vlastitu prijateljicu`. Smiri se Leighton...


Aaron Carter

Kada je bio mlađi, Aronovi menadžeri bili su njegovi roditelji. Nakon nekog vremena Aaron je primjetio da njegovog teško zarađenog novca nema nigdje. Poslije toga Aaron je majci dao jedan dio novca kao otpremninu za menadžeriranje. Odlučio je krenuti sam u karijeru bez obitelji.


Beyonce

Tijekom karijere u grupi Destiny's Child i za vrijeme solo karijere, Beyoncein menadžer bio je njen otac Matthew. Beyonce je ipak otpustila vlastitog oca bez obzira na to što je zbog njega sada planetarno popularna. Razlog otkaza su stalne svađe između oca i kćeri i njezine optužbe da ju je potkradao.


Usher

Pjevačeva mama bila je njegova menadžerica, a nakon što ju je otpustio odlučio je biti sam svoj menadžer. Zapravo to je i jedini razlog zašto ju je otpustio- htio je sam sebi kreirati imidž. Možemo reći da nismo primijetili da se Usherov imidž pretjerano mijenjao tijekom godina.


Scarlett Johansson

Glumica je otpustila svoju mamu menadžericu jer kaže da je njihov odnos bio više osoban, a ne poslovan. Šuška se da je Scarlett mamu otpustila zbog financijskih razloga, a ona kaže da je trebala promjenu prije nego se vjenčala. Sve u svemu, mama se naradila jer joj je bila menadžerica od 9-e godine.


Macaulay Culkin

Djetinjstvo glumca Macaulayja Culkina bilo je turbulentno- odjednom je zaradio hrpu novca od uloge u popularnom filmu Sam u kući, a njegovi roditelji počeli su se svađati oko raspodjele tih milijuna. Macaulay je odlučio da više svog oca ne želi za menadžera, a i legalno ih je stopirao od ulaženja u njegove bankovne račune i novac.Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Obiteljske nesuglasice nisu im strane: slavne cure koje se ne slažu dobro s roditeljima

7 stvari kojima pogoršavaš svoj svoj odnos s roditeljima

Kako razgovarati s roditeljima o seksu?

celebovi celebovi koji su dali otkaz roditeljima

Još vijesti