Slika nije pronađena

Ako voliš sve priče vezane uz X-mene, mutante i stripove i uz to si veliki ljubitelj Marvela, onda je ovo vijest zbog koje će petak biti još bolji.  Marvel je predstavio svoj novi film 'The New Mutant', a kako sam naslov kaže – mutanti su u centru pažnje.

Film je priča o petero mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su “pod zaštitom” u još većoj opasnosti, i bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.


Bili su  mladi studenti škole za nadarene profesora Charlesa Xaviera, jako slični originalnim X-men stripovima, no ovog puta su dio mračne ustanove gdje ih drže u ćelijama i nad njima vrše istraživanja.

Priča se temelji na stripovima Chrisa Claremonta i Boba McLeoda, a nastao je pod režiserskom palicom Josha Boona.

Uloge su dobili Anya Taylor-Joy kao Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams kao Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton kao Sam Guthrie / Cannonball, Alice Braga kao Dr. Cecilia Reyes, Henry Zaga kao Roberto da Costa / Sunspot, i Blu Hunt kao Danielle Moonstar / Mirage.

Još ćemo ipak malo pričekati jer u kina stiže tek u travnju 2018. godine, a dos ad je tu trailer.


Foto: YouTube

I.I.


Pročitajte još:

FUN FACT Ove scene iz filmova su najviše puta pauzirane – možeš li pretpostaviti što prikazuju?

Teen filmovi kakve danas više ne snimaju jer su too much – jesi li gledala neki s liste?

Ponekad i to treba – filmovi zbog kojih uvijek plačemo, ali ih obožavamo


 

marvel the new mutant mutanti film

Još vijesti