Slika nije pronađena

Bliži se 31. listopada i popularna Noć vještica. Zadnjih nekoliko godina taj je datum postao totalni hit i kad pričamo o njemu postoje dva tipa ljudi: oni koji će otići na neki ludi party i oni koji će skupiti ekipu i doma gledati hororac za hororcem. I jedan i drugi plan su zakon!

Za one koji će napraviti klopu i hrpu kokica, ovo je lista novih hororaca koje svakako moraš pogledati. A svoju listu poslala nam je i ekipa s YouTube kanala 'The Freak Show'.


Ovo su naši prijedlozi za sve koji se žele naježiti od straha:

1.  Get Out – film u kojem nema baš ubojstva ili krvi, ali koji će ti se opako poigrati sa psihom.


2. It: Chapter One – najpopularniji hororac trenutno. Opaki klaun koji proganja djecu reinkarnacija je filma iz davnih devedesetih. Živio Steven Spielberg prema kojoj je knjizi film nastao.3. Raw
– mlada studentica veterine bude uhvaćena u čudnu spiku ekipe koja voli jesti meso. Pitanje je samo – čije meso? Hororac koji je istovremeno strašan i za mnoge erotičan. Gledamo?


4. Prevenge – komedija, koja je zapravo jako bolestan hororac. Beba u utrobi koja mami govori koga da ubije – idealno za Noć vještica.


5. Split – podvojena ličnost uvijek je idealna tema za horor film, a ovo je jedan koji bi mogao ispuniti sva očekivanja. Tri djevojke budu otete, nitko ne zna gdje su osim jedne osobe – ili više njih?


6. Life – svemir i izvanzemaljci, idealno! Ekipa astronauta pokušava spasiti zemlju od bića koji bi mogli uništiti planetu, baš kao što su uništili život na Marsu prije puno godina.


7. The Blackcoat's Daughter – dvije cure ostanu u školi tijekom praznika – to već zvuči kao hororac. Ima krvi i scena od kojih se nećeš usuditi ići sama na wc.


8. The Girl with All the Gifts – Zemlja je u kaosu i glavni likovi u ovoj priči su zombiji i djeca mutanti čija je klinika napadnuta i koji moraju 'preživjeti' u divljini.


9. Alien: Covenant – priča je poznata, ali želimo je gledati opet. Ekipa dođe na planet, budu zaraženi i Alien dolazi na brod. Pogađate kako ide priča dalje?


10. The Void  - tijekom rutinske kontrole policajac Daniel Carter naleti na mladića oblivenog krvlju. Sljedeći mladića on dođe do jedne ruralne bolnice, te otkriva da su pacijenti te bolnice pretvorili u nešto natprirodno. 


11. Annabelle: Creation – čak i oni koji ne vole hororce znaju da je Annabelle zna lutka. Ovo je početak njezine priče, a uvijek je dobro pogledati kako je sve zapravo počelo.


Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

7 hororaca koje moraš pogledati s dečkom

8 serija koje će obožavati svi ljubitelji horora

Nakon čitanja, nema spavanja: najstrašnije horor knjige

noć vještica hororac horor film

Još vijesti