Slika nije pronađena

Glumica Lindsay Lohan prekršila je uvjetnu kaznu te je ponovno osuđena na zatvorsku kaznu, ali i društveno koristan rad koji će, između ostalog, obavljati u mrtvačnici.

Lindsay je na saslušanju priznala kako je prekršila uvjetnu kaznu ne odlazeći na psihoterapije, zbog čega joj je sutkinja dosudila trideset dana zatvora. Glumica ima strogi raspored ostatka kušnje - do 14. prosinca mora odraditi 12 dana društveno korisnog rada u mrtvačnici i četiri psihoterapijske seanse. Do 17. siječnja slijedi joj još 12 dana u mrtvačnici i četiri seanse psihoterapije, i tako sve do 29. ožujka. Ne izvrši li zadani raspored, odlazi izravno u zatvor za 270 dana.

Inače, Lindsay je nedavno izbijelila svoje požutjele zube. Njezin je otac rekao kako su joj požutjeli od konzumiranja cracka i chrystal metha.

Skidanje za Playboy

Također, Lindsay će se skinuti za Playboy i za to zaraditi milijun dolara. Pregovori su trajali dugo jer su joj iz Playboya prvo ponudili 750,000 dolara, ali ona je željela čisti milijun, što joj je na kraju i uspjelo.

Pročitaj još...

Zvjezdani stil: Lindsay Lohan

Lindsay Lohan playboy zatvor

Još vijesti