Slika nije pronađena

Osim očite i svima dobro poznate 'greške' kada je Rose nakon potonuća broda bila na plutajućim vratima koja su itekako dovoljno velika da na njima budu dvije osobe, u Titanicu se zalomilo još nekoliko dobro uočljivih greškica, ali nikada ih nismo doživjeli.

Sada kada znamo za njih, sigurno ćemo ih vidjeti svaki sljedeći put kada pogledamo 'Titanic'. Ovo je jedan od onih kultnih klasičnih filmova koji je nemoguće izbjeći i u životu nikada ne pogledati. U svakom filmu, pa tako i ovom, postoje neke nelogičnosti i stvari koje su zeznuli tijekom snimanja, ali nisu nikada ispravili. Većini to neće upasti u oko, ali gledateljima koji vole tražiti ovakve sitnice, hoće. Iako je glavna greška u radnji Titanica da su vrata na kojima je Rose na kraju bila prevelika pa nije imalo smisla da se na njih ne popne i Jack, to nije jedina greška koja je redateljima promakla. Evo koje su gledatelji još pronašli. Najviše problema uvijek se nađe u tome da radnja ima rupe. Prva greška koju možeš vidjeti je promjena na Rose. Kada tek dođe na Titanic, ima madež na desnom obrazu, međutim, dalje u filmu, više ga nema na toj strani nego na lijevoj.

Foto: Imdb

Druga se greška pojavljuje kada Rose ide uzete sjekiru kako bi spasila Jacka koji je lisicama zavezan za metalnu šipku. Najprije kada uzima sjekiru, razbije staklo iza kojega se nalazi i nema više uopće stakla, ali već u drugoj sceni kada ju ide izvaditi s njenog postolja, odjednom opet ima stakla na postolju gdje stoji sjekira. Druga greška je kada ide razbiti lisice. Pogledaj malo bolje ovu scenu. Kada ide lupiti sjekirom, Jack ima tregere, međutim, kada zamahne, više ih nema, tada ima samo košulju, kada ih razbije, ponovno ima tregere.

Postoje i nedosljednosti s Jackovom frizurom. U jednoj sceni mu je kosa raščupana, u messy frizuri, a u drugom kadru već odjednom ima zalizanu kosu na svoj poznati način.  I posljednja greška koju su ljudi pronašli u 'Titanicu' je u sceni kada brod tone i putnici klize i padaju s njega. Ako pozornije pogledaš vidjet ćeš da se dijelovi broda savijaju pod udarcem, što pokazuje da je očito kako su neki dijelovi napravljeni od pjene. Ovo se posebno vidi kada jedan od putnika zapne za 'metalni' čunj, na kojem se onda vidi da je zapravo pjena. Ovu i još neke greške možeš vidjeti u nastavku.

Je li i tebi nešto od toga prije upalo u oko?

Pogledajte još:

Filmovi na čije ćeš se završetke pitati – što se to upravo dogodilo?! Top 10 najboljih filmova s plot twistom

Došao je trailer za novi nastavak 'To All The Boys I've Loved Before'! A znamo i kada izlazi - USKORO

Sam u kući u realnom svijetu: Bi li Kevinove zamke funkcionirale i u stvarnom životu?

titanic film greške greške u snimanju

Još vijesti