Slika nije pronađena

Oscari su iza nas i nagrade su se (više ili manje uspješno) podijeljene. I sad sve opet ispočetka – gledati neke nove filmove i davati zamišljene ocijene onima koji su nas najviše oduševili. A čini se da će 2017. godina biti itekako uspješna kad su filmovi u pitanju.

Iako smo tek na početku godine ima za svakoga ponešto – drama, komedija, animirani, hororci ili pak ljubavni. Već na početku godine došla nam je hrpa dobrih filmova, a u narednim mjesecima stižu još bolji. Ovo su neki filmovi koji nam uskoro stižu i koje svakako moraš pogledati.


Logan
- radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom.


The Baby Boss - Sedmogodišnji dječak Tim je ljubomoran na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavanju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti kako bi spasili svoje roditelje.


Alien: Covenant - ako voliš Aliena i Predatora i ako si pogledala sve nastavke do sada onda moraš i ovaj.The Fate od The Furious
- Od obala Kube i ulica New Yorka, pa sve do ledenih ravnica arktičkog mora, elitna jedinica je u potjeri za anarhistom koji želi da svijet završi u kaosu. Elitna jedinica ujedno želi da pronađe i vrati kući čovjeka koji ih je učinio porodicomBeauty and the Beast
– klasična bajka dobila je i svoj igrani film. Emma Watson i Dan Stevens igraju glavne likove, a ako je suditi prema traileru ovo će biti jednostavno čarobno.


Snatched – nakon prekida, kći  (Amy Schumer) odluči povesti mamu (Goldie Hawn) na putovanje koje ne završi baš dobro.


Baywatch – devedesetih je to bila kultna serija iz koje se mnogi sjećaju samo Pamele Anderson. Ovog puta u ulogama je presladak Zac Efron pa smo sigurni da zbog ovog idemo u kino.


Despicable Me 3 – ako ništa drugo, isplati se nasmijati do suza uz Minione.The Founder
- Priča prati Raya Krocka (Michael Keaton) koji se udružuje s dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje 68 milijuna posjetitelja svakoga dana.Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Pogledajte najveći fail u povijesti Oscara: Proglasili 'La La Land' najboljim filmom, ali nagrada je pripala 'Moonlightu'

Dugoočekivani film brutalno razočarao: 'Ove greške su jednostavno neoprostive'

Ovo izgleda predobro: Film 'Pitch Perfect 3' će biti zakon, pogledajte video!

Filmovi film 2017

Još vijesti